Stiri

Huawei Mate SE lansat oficial in SUA

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 6 ani

Dupa ce Huawei Mate 10 Pro si Mate 10 Porsche Design au devenit disponibile pentru retailerii din Statele Unite, astazi Huawei a anuntat un nou telefon cu design full screen, dedicat acestei piete (dar nu in exclusivitate). Este vorba despre modelul Huawei Mate SE, care in fapt, este o versiune rebranduita a lui Honor 7X cu cateva imbunatatiri.

Huawei Mate SE detalii oficiale

Noul Huawei Mate SE seamana izbitor si la aspect cu Huawei Honor 7X. Telefonul primeste un ecran de 5.99 inch cu rezolutie Full HD+ cu tehnologie LCD in spate si incadrat de o constructie metalica, atractiva si eleganta.

Huawei Mate SE (2)

Primele diferente fata de Honor 7X le remarcam atunci cand vine vorba de memoria telefonului lansat astazi. Pentru ca daca Honor 7X vine cu 3GB memorie RAM si 32 GB dedicati capacitatii de stocare a datelor, noul model, Huawei Mate SE are 4GB memorie RAM si 64 GB dedicati capacitatii de stocare a datelor.

In schimb, aceste prime diferente intre Mate SE si 7X par sa fie si singurele reale. Pentru ca in rest, configuratia telefonului arata la fel cu cea de pe Honor 7X.

Procesorul Kirin 659 se regaseste si la bordul lui Huawei Mate SE si este tactat la frecventa de 2.36 Ghz. Camera principala, plasata pe spatele telefonului, are doi senzori care reprezinta o combinatie de 16 si 2 megapixeli.

Acumulatorul modelului Mate SE are o capacitate de 3.340 miliamperi, in timp ce noul device dedicat pietei din Statele Unite ruleaza din fabrica Android 8.0 Oreo, customizat cu interfata proprietara a celor de la Huawei, EMUI 8.0.

Huawei Mate SE (5)

In ceea ce priveste pretul de achizitie, asa cum va asteptati, Huawei Mate SE este putin mai scump decat Huawei Honor 7X. Daca pentru smartphone-ul conceput de divizia Honor pretul de achizitie atingea 199 de dolari, cei interesati de noul Huawei Mate SE vor scoate din buzunar 229 de dolari. Telefonul poate fi achizitionat momentan prin retailerii Amazon, Best Buy si B&H.

Huawei Mate SE

Conform primelor informatii, Huawei Mate SE poate fi achizitionat pe culori precum argintiu si auriu, asa cum se poate observa si din imaginile prezentate de site-ul GizmoChina.

Summary
product image
Aggregate Rating
5 based on 1 votes
Brand Name
Huawei
Product Name
Huawei Mate SE
Price
$ 229