Stiri

Huawei Mate 9, primul smartphone Huawei care va beneficia de procesorul HiSilicon Kirin 960

Home  »  Stiri

catmobile

acum 8 ani

Ultimele zvonuri, anunta lansarea Huawei Mate 9 undeva in apropierea lunii decembrie. Presa chineza, care citeaza surse interne ale Huawei, discuta la superlativ despre produsul de top al companiei conduse de miliardarul Ren Zhengfei si anunta ca Mate 9 va fi primul smartphone care va beneficia de procesorul HiSilicon Kirin 960. Din pacate nu se stiu inca date concrete despre chipsetul pe care Huawei il va include in noul sau proiect smartphone, dar conform surselor din presa chineza, cea mai des vehiculata varianta este cea care include patru Cortex A73 si alte patru Cortex A-53 cu un nivel de performanta ceva mai scazut, ajutate insa de 4 GB memorie RAM, un detaliu absolut remarcabil al concernului chinezesc.

Huawei Mate 9 »» Android smartphone »» Display 5.9″ IPS-NEO LCD capacitive touchscreen, 20 MP camera, Wi-Fi, GPS, Bluetooth.

Huawei Mate 9 va inlocui modelul Huawei Mate 8 care a fost lansat anul trecut si care a inregistrat vanzari record pentru compania cu sediul in Shenzen. Mate 9 este considerat de fapt un phablet de ultima generatie si va avea conform specialistilor in tehnologie din presa asiatica, un display de 5.9″, capabil sa suporte o rezolutie 1080p. Se discuta de asemenea intens asupra memoriei interne, care dupa toate asteptarile va fi una impresionanta (foarte posibil 64 GB). Camera foto va fi si de aceasta data duala (unele zvonuri speculeaza chiar varianta celor 20 de megapixeli) plus alti 8 megapixeli frontali si un sistem de focalizare cu laser si LED. Va purta aproape sigur brandul Leica in spate, un aspect pe care fanii Huawei il anticipau si pe care il asteapta cu nerabdare.

Tinand cont de calitatea procesorul Hexa-Core, ne asteptam ca bateria acestui smartphone sa atinga macar 4000 mAh. Huawei se va baza aproape sigur si pe functia de incarcare rapida a acestei baterii, tinand cont de revolutia pe care concernul a produs-o prin propriile tehnologii in acest domeniu. Foarte probabil, Huawei Mate 9 va rula pe Android 7.0 (plus EMUI 5.0), un sistem care aduce numeroase imbunatatiri deja celebrului Marshamallow. Viitorul flaghship de la Huawei se doreste a fi o replica puternica a chinezilor pentru nou-lansatul iPhone 7, in special la capitolul camera foto si setari ale camerei foto. In schimb pretul de achizitie al Huawei Mate 9 ar putea fi mult mai mic decat anticipau specialistii la inceputul acestui an. Vazut de multi drept o alternativa la cele doua branduri puternice de pe piata lansate in toamna acestui an, Huawei Mate 9 ar putea controla piata asiatica, datorita pretului sau si anunta vanzari record pentru 2017 si in Europa, conform ultimelor studii de specialitate realizate de Huawei.

Huawei Mate 9 va inlocui modelul Huawei Mate 8 care a fost lansat anul trecut si care a inregistrat vanzari record pentru compania cu sediul in Shenzen.

 

Summary
Review Date
Reviewed Item
Huawei Mate 9
Author Rating
51star1star1star1star1star