Stiri

Huawei Mate 20 cu procesor Kirin 980 isi face aparitia in GeekBench

Home  »  Stiri

catmobile

acum 6 ani

In curand, Huawei scoate pe piata doua noi produse. Unul dintre ele, Huawei Mate 20, va avea la bord cel mai puternic procesor lansat vreodata de producator. Mate 20 apare deja in baza de date a site-ului GeekBench si conform scorurilor obtinute, depaseste orice rival din sectorul Android.

Huawei Kirin 980 vs Apple Bionic A12

Chiar daca a depasit toate telefoanele Android care incorpreaza diferite procesoare de top, Huawei Kirin 980 nu a reusit sa impresioneze in fata lui A12 Bionic, procesorul pe care Apple l-a lansat in acest an cu noua generatie de telefoane Apple iPhone Xs.

Aici: cele mai bune huse Huawei

Cel putin asta scrie presa din China, care realmente nu are niciun interes sa credibilizeze sua sa promoveze procesorul de la Apple in detrimentul unui procesor conceput in interiorul granitelor Chinei.

E drept, Kirin 980 nu este inca oficial, astfel ca nu ne putem face momentan o impresie categorica. Cert este ca Huawei il anunta ca fiind mai rapid decat Apple Bionic A12, asa ca ramane de vazut.

Rezultate GeekBench si AnTuTu pentru Kirin 980

Noul Huawei Mate 20 va fi echipat cu acest nou procesor al producatorului. Primele teste au scos la suprafata un scor impresionant de 3.390 de puncte in Single Core si de 10.318 in Multi Core. Asta inseamna ca noul procesor depaseste cu mult Kirin 970, predecesorul sau, dar si Qualcomm Snapdragon 845, procesorul care era considerat cel mai puternic din zona Android.

GeekBench, Huawei Mate 20

GeekBench, Huawei Mate 20

Si in testele AnTuTu Benchmarks, noul Kirin 980 pe care il vom gasi in interiorul lui Huawei Mate 20 a depasit celelalte procesoare de pe telefoanele Android.

Kirin 980 scoate 356.918 puncte, mult peste Snapdragon 845 care pe Galaxy Note 9 si Xiaomi Black Shark a obtinut un maxim de 280.000 de puncte.

Huawei Mate 20

Huawei Mate 20

Seful Diviziei Business de la Huawei, Richard Yu a explicat ca noul procesor va avea un chipset NPU dedicat pentru o si mai buna experienta in ceea ce priveste functiile de inteligenta artificiala. De asemenea, Yu a confirmat puterea placii video care din punct de vedere grafic va fi cu adevarat impresionanta, dar si a nucleelor Cortex A75.

Specificatii Huawei Mate 20

Noul Huawei Mate 20 va avea asadar la bord acest model de procesor Kirin 980. Conform bazei de date a site-ului GeekBench, terminalul va fi echipat cu o memorie RAM de 6 sau 8 GB, si cu versiuni diferite pentru stocarea de date: 64 GB, 128 GB si 512 GB. Aceasta ultima varianta reprezinta o premiera pentru producatorul chinez.

Se asteapta ca Huawei Mate 20 sa aiba un ecran de 6.53-inch AMOLED, cu breton si format modern 19.5:9. Acumulatorul sau va fi unul de mare capacitate (4.000 de miliamperi), si va beneficia de tehnologie de incarcare rapida.

Modulul foto va fi unul triplu si va excela la capitolul fotografii de foarte buna calitate pe timpul zilei, dar si al noptii. Experienta in gaming va fi o formalitate, iar pe noul terminal, sistemul de operare va fi mai bine optimizat ca niciodata. Vom reveni cu detalii despre Huawei Mate 20 in perioada urmatoare pe blog.catmobile.ro

Summary
product image
Aggregate Rating
5 based on 2 votes
Brand Name
Huawei
Product Name
Huawei Mate 20