Reviews, Stiri

Huawei Mate 10 review » pret, specificatii tehnice, pareri si imagini

Home  »  Reviews  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 6 ani

Huawei Mate 10 review pentru telefonul care joaca rol de laptop in buzunarul tau » Cel mai important producator de telefoane mobile din China, Huawei, a lansat pe piata trei telefoane high-end cu specificatii si aspect extrem de atragator.

Cele trei device-uri sunt special gandite pentru a duce o lupta la cutite cu high-end-urile de la marii rivali, Apple, Samsung si mai nou Google. Intr-adevar, de ieri, Samsung Galaxy S8 si Galaxy Note 8, iPhone 8 si iPhone X sau Google Pixel 2 XL au o concurenta pe masura din partea Huawei Mate 10, Huawei Mate 10 Pro si Huawei Mate 10 Porsche Design.

Vom discuta despre toate aceste trei propuneri impresionante ale Huawei pe rand, iar primul dintre terminalele pe care le trecem in revista este Huawei Mate 10.

Huawei Mate 10 review: specificatii tehnice complete

[table id=3 /]

Huawei Mate 10 review: specificatii, primele impresii, imagini si video

Huawei Mate 10 nu aduce doar specificatii foarte atractive ci si un design spectaculos. Terminalul este certificat IP, prim urmare este rezistent la contactul cu apa si praful, ofera un ecran cu aspect 18:9, cel mai nou sistem de operare Google si un motor de inteligenta artificiala, menit sa optimizeze absolut totul, inclusiv performanta in gaming.

Huawei Mate 10 review: This is not a smartphone, this is an intelligent machine!

Asa isi descrie gigantul chinez noua creatie, un flagship cu adevarat impresionant din multe puncte de vedere. Conform producatorului, acest device este menit sa functioneze precum un laptop de buzunar.

Strict, din punct de vedere tehnic, noul Huawei Mate 10 vine cu un panel spectaculos cu diagonala de 5.9 inch, imbracat in sticla curbata 2.5 D, cu o rata de contrast de 1500:1, capabil sa suporte o rezolutie de 2560 x 1440 pixeli. Sub capota, Huawei Mate 10 ascunde un procesor (productie proprie a Huawei) Huawei Kirin 970, un octa core construit pe un proces de 10 nm, cuplat cu acceleratorul grafic Mali G72 MP12 GPU.

Platforma are la baza patru nuclee de 2.4 Ghz A73, dar si alte patru nuclee de 1.8 Ghz A53. Motorul de inteligenta artificiala ofera o recunoastere (functionala, automata si in timp real) a oricaror setari ale camerei, vocii sau chiar a jocurilor. Huawei Mate 10 poate traduce automat texte, vocea, conversatii si imagini in peste 50 de limbi de ciruclatie internationala.

Huawei Mate 10 review

Noul Huawei Mate 10 in toata splendoarea sa

Memoria RAM a telefonului atinge 4GB, in timp ce capacitatea de stocare este de 64 GB. Memoria nativa a telefonului poate fi extinsa pana la 256 GB via microSD (card de stocare extern).

Device-ul high-end al Huawei vine cu design 3D din sticla, are senzorul de amprente pe partea din spate a terminalului si suport dual 4G VoLTE. Acumulatorul sau are o capacitate de 4000 miliamperi si este echipat cu tehnologie Super Charge. Huawei Mate 10 ruleaza Android 8.0 Oreo din fabrica, sistem de operare customizat cu cea mai noua versiune a interfatei Emotion UI 8.0.

Huawei Mate 10 este un telefon hybrid dual SIM (nano SIM + nano SIM | microSD) si beneficiaza de o camera foto frontala cu senzor de 8 megapixeli si deschidere f/2.0. Camera principala a terminalului beneficiaza de un setup dual si se bazeaza pe doi senzori de 20 megapixeli (monochrome) respectiv 12 megapixeli (RGB) cu lentile Leica Summilux si o deschidere excelenta f/1.6. Camera principala are stabilizare optica, dual-tone LED Flash, CAF si posibilitate de filmare video la rezolutie 4K (Ultra HD).

Din pacate, Huawei Mate 10 vine doar cu suport bluetooth v4.2, un minus fata de alte high-end-uri cu bluetooth v5.0. Avem port usb TIP C si o greutate excelenta pentru un phablet: 186 de grame. Smartphone-ul de top al Huawei masoara doar 8.2 milimetri grosime, are 150.5 milimetri inaltime si 77.8 milimetri latime.

Huawei Mate 10 review: pret si disponibilitate

Noul Huawei Mate 10 va fi disponibil pe culori precum auriu (Champagne Gold), negru (Classic Black), roz-auriu (Pink Gold) si Mocha Brown (maroniu).

Preturi Huawei Mate 10 si Mate 10 Pro » Nu toate aceste culori, de mai sus, vor fi disponibile imediat! Pretul de achizitie al noului flagship de la Huawei este de 825 de dolari sau 700 de euro, adica aproximativ 3200 de lei. Flagship-ul va fi disponibil in peste 15 tari inclusiv Australia, China, Egipt, Malaiezia, Singapore, Spania si asa mai departe. Fara indoiala, Huawei Mate 10 va fi disponibil in scurt timp si in Romania.

Summary
product image
Aggregate Rating
5 based on 3 votes
Brand Name
Huawei
Product Name
Huawei Mate 10
Price
Euro 700