Stiri

Huawei Mate 10 » primul teaser oficial

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Pe 16 octombrie, compania chineza Huawei va lansa oficial noul Huawei Mate 10, un terminal care lasa in urma sa precedentul model lansat anul trecut si care s-a bucurat de un succes important pe pietele din Asia si Europa. Lansarea oficiala a Huawei Mate 10 va avea loc in Germania, la Munchen, iar compania producatoare a lansat cu mai bine de o luna inainte un prim teaser oficial cu descrierea: „Meet the device worth waiting for!”.

Huawei Mate 10

Huawei Mate 10 primul teaser oficial

Chiar daca producatorul nu face referire in teaser la modelul Huawei Mate 10 este clar ca modelul in discutie este viitoarea versiune a terminalului. Flagshipul isi dezvaluie in mod special in acest clip publicitar modulul foto. Camerele noului handset al celui mai important brand de telefoane din China vor fi in continuare produse de Leica, asa cum s-a intamplat si in cazul Huawei Mate 9.

Setup-ul camerei pare deja cunoscut la nivel general. Camera principala a terminalului va avea doi senzori de cate 12, respectiv 20 de megapixeli, al doilea fiind un senzor monochrom. Fara indoiala, vor exista insa mici imbunatatiri la acest sector foto, imbunatatiri asupra carora ar fi probabil prematur sa ne pronuntam inca de pe acum.

Huawei Mate 10 este asteptat sa vina cu un design spectaculos, foarte probabil handset-ul urmand a beneficia de ecran bezel less cu raport 18:9, la fel ca la modelul de top al sud-coreenilor de la LG, G6.

Conform informatiilor (neoficiale), Mate 10 va avea un ecran de 6 inch in diagonala cu rezolutie 2160 x 1080 pixeli si va fi propulsat de un chipset proprietar al Huawei, Kirin 970, primul chip construit de producator pe 10 nm. Lansarea Huawei Mate 10 in luna octombrie reprezinta si o strategie bine gandita a companiei chineze. Pentru Huawei ar fi o incercare importanta de a anula efectul iPhone in Asia, tinand cont ca iPhone 8, varful de gama al americanilor, ar urma sa fie lansat in septembrie, cel mai probabil.

Summary
 Huawei Mate 10 » primul teaser oficial
Article Name
Huawei Mate 10 » primul teaser oficial
Description
Viitorul Huawei Mate 10 poate fi analizat intr-un prim teaser oficial care vine insotit de descrierea "Meet the device worth waiting for!"