Stiri

Huawei Mate 10 ar putea fi lansat in octombrie

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Huawei Mate 10Producatorul chinez Huawei a lansat in acest an terminale de top foarte interesante precum Huawei P10, Huawei P10 Plus si Huawei P10 Lite. Site-ul Playfuldroid anunta insa ca puternicul producator ar lucra deja la versiunea Huawei Mate 10 pe care s-ar putea sa o lanseze chiar in acest an, mai exact in luna octombrie.

Pentru Huawei ar fi o incercare importanta de a anula efectul iPhone in Asia, tinand cont ca iPhone 8, varful de gama al americanilor, ar urma sa fie lansat in septembrie.

Huawei Mate 10 posibile specificatii conform presei chineze

Anul trecut in noiembrie, compania aducea la lumina flagshipul Huawei Mate 9. Succesorul sau, Huawei Mate 10, ar putea fi lansat ceva mai devreme in luna octombrie a acestui an. Conform unor surse ale companiei via Taiwan, Huawei Mate 10 ar putea avea un display similar cu ceea ce vedem azi la Samsung Galaxy S8 si Samsung Galaxy S8 Plus.

Exista posibilitatea ca Huawei Mate 10 sa beneficieze de un ecran cu diagonala de 6 inch, cunoscut sub numele de Full Active de la JDI. Acesta va avea un raport de 18:9 si o rezolutie Quad HD.
Presa chineza insista si asupra altor specificatii interesante pe care viitorul varf de gama al Huawei le-ar propune, dar asupra carora pentru moment avem indoieli si va invitam sa le tratati cu rezerve. Conform Gizbot, Huawei Mate 10 ar urma sa aiba camere duale pe ambele parti, sa beneficieze de suport pentru realitate augmentata si de o caracteristica de tip face recognition.

Chispetul proprietar HiSilicon Kirin 970 ar urma sa faca le faca concurenta versiunilor Snapdragon 835 si Samsung Exynos 8895 prin introducerea sa sub capota acestui device.

Huawei Mate 10 procesor

Tinand cont ca totul se pastreaza pentru moment sub semnul zvonisticii, nu vom insista si asupra altor speculatii legate de caracteristicile acestui telefon. Dar vom reveni cu amanunte importante si interesante atunci cand le vom avea legate de Huawei Mate 10 .

Summary
 Huawei Mate 10 ar putea fi lansat in octombrie
Article Name
Huawei Mate 10 ar putea fi lansat in octombrie
Description
Huawei Mate 10 va avea un design spectaculos si ar putea fi lansat in aceeasi perioada cu flagshipul Apple, iPhone 8