Stiri

Huawei Mate 10 va fi lansat cu Android 8.0 Oreo si EMUI 6.0

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Saptamana trecuta Google a lansat oficial Android 8.0, cel mai nou sistem de operare al companiei americane. Cateva companii producatoare de telefoane mobile precum HTC sau Blackberry au anuntat deja oficial ca o parte dintre smartphone-urile lor vor primi actualizarea de la Nougat la Oreo.

Acum este randul celor de la Huawei sa confirme ca viitorul lor flagship, Huawei Mate 10, va rula din fabrica Android 8.0 Oreo. Evident, fiind vorba despre Huawei vom avea si o interfata proprietara, asa cum este EMUI, chiar in cea mai noua versiune a sa, EMUI 6.0.

Huawei Mate 10 cu Android 8.0 si EMUI 6.0

Exista deja utilizatori care folosesc versiunea beta a noului EMUI 6.0 bazat pe Android 8.0 Oreo. Pentru device-ul care va fi lansat pe 16 octombrie, Huawei Mate 10, compania va folosi aceasta „combinatie” pe sistemul de operare, cautand sa asigure o experienta unica si extrem de placuta utilizatorilor. Informatia a fost confirmata in presa de specialitate din Asia.

Huawei Mate 10 va fi lansat cu Android 8.0 Oreo si EMUI 6.0

Huawei Mate 10 va fi lansat cu Android 8.0 Oreo si EMUI 6.0 (2)

Pe site-ul nostru puteti vedea deja primul teaser oficial al modelului Huawei Mate 10. In materie de specificatii tehnice, modelul este asteptat sa vina cu un ecran de 6 inch in diagonala cu rezolutie 2160 x 1080 pixeli, dar si cu noul chipset marca Huawei, Kirin 970, primul chip al producatorului construit pe 10 nm. Design-ul telefonului va fi unul spectaculos, handset-ul urmand a beneficia cel mai probabil de un ecran de tip bezel less cu raport 18:9.

Camera principala a terminalului va avea doi senzori de cate 12, respectiv 20 de megapixeli, al doilea fiind un senzor monochrom. Lansarea Huawei Mate 10 in luna octombrie reprezinta si o strategie bine gandita a companiei chineze. Pentru Huawei ar fi o incercare importanta de a anula efectul iPhone in Asia, tinand cont ca iPhone 8, varful de gama al americanilor, ar urma sa fie lansat in septembrie, cel mai probabil.

Indiferent de ce model de telefon aveti, puteti verifica pe site-ul nostru daca handset-ul dumneavoastra este compatibil cu noul Oreo. O lista (aproape) completa de telefoane care vor primi update la Android 8.0 gasiti accesand link-ul anterior.

Summary
Huawei Mate 10 va fi lansat cu Android 8.0 Oreo si EMUI 6.0
Article Name
Huawei Mate 10 va fi lansat cu Android 8.0 Oreo si EMUI 6.0
Description
Conform presei asiatice, noul model Huawei Mate 10 va rula din fabrica Android 8.0 Oreo customizat cu interfata Huawei, EMUI 6.0