Stiri

Huawei Maimang 6 a fost lansat oficial

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Huawei Maimang 6Huawei Maimang 6 a fost prezentat astazi oficial in China si se adreseaza pietei din aceasta tara. Pe 16 octombrie, acelasi telefon va fi lansat oficial sub numele de Huawei Mate 10 Lite la nivel global. Terminalul va fi lansat astfel alaturi de Huawei Mate 10 si Huawei Mate 10 Pro.

Huawei Maimang 6 detalii oficiale

Noul smartphone al companiei Huawei va fi disponibil pe culori precum Obsidian Black (negru), Streamer Gold (auriu) si Aurora Blue (albastru). Huawei Maimang 6 este disponibil incepand cu 30 septembrie la pre-comanda in China. Noul Maimang 6 este succesorul oficial al terminalului Maimang 5, cunoscut pe anumite piete si sub numele de Huawei G9. De altfel, noua creatie Huawei va purta de asemenea denumirea de Huawei G10 pe anumite piete internationale.

In materie de specificatii si aspect, Huawei Maimang 6 nu surprinde, dar merita sa remarcam faptul ca telefonul va avea display cu aspect 18:9 conform trendului din 2017. Ecranul va avea o diagonala de 5.9 inch si va suporta o rezolutie Full HD+ adica 2160 x 1080 pixeli. Evident, va fi imbracat in sticla curbata 2.5D si va beneficia de protectie Corning Gorilla Glass. Alaturi de constructia din metal (unibody), ecranul device-ului contribuie la aspectul foarte placut al telefonului.

Noul Huawei Maimang 6 va fi motorizat de un procesor octa-core Kirin 659 tactat la frecventa de 2.36 Ghz. Acest chipset este cuplat cu 4Gb memorie RAM si cu 64 Gb spatiu nativ de stocare a datelor. Datorita slotului pentru carduri microSD, noul Huawei Maimang 6 va permite utilizatorului extinderea memoriei native pana la 256GB.

Phablet-ul ruleaza din fabrica Android 7.0 Nougat customizat cu interfata EMUI 5.1. Acumulatorul sau are o capacitate de 3340 miliamperi, iar senzorul de amprente este prezent pe partea din spate a telefonului.

Setup-ul foto merita remarcat, tinand cont ca Huawei Maimang 6 are practic patru camere. Cele doua pe pe spate au in componenta lor senzori de imagine de 16 si 2 megapixeli, in timp ce camerele frontale sunt echipate cu senzori de imagine de 13 si 2 megapixeli. Ambele module de camere beneficiaza de flash LED.

Huawei Maimang 6 este un phablet hybrid dual SIM capabil de conexiune 4G LTE cu VoLTE. Se conecteaza la internat prin wifi 802.11 b/g/n si are optiuni importante la dispozitie precum Blutooth 4.2, Gps cu A-Gps si NFC.

Noul Huawei Maimang 6 masoara 7.5 milimetri grosime si are o inaltime de 156.2 milimetri. Este un telefon subtire si destul de usor, daca tinem cont ca greutatea sa oficiala atinge 164 de grame. Pretul telefonului va atinge borba de 300 de euro, echivalentul a aproximativ 1300 de lei. Ramane de vazut cu ce pret va putea fi achizitionat viitorul Mate 10 Lite in Romania si in afara Chinei in general. Vom reveni cu detalii.

Summary
product image
Aggregate Rating
5 based on 1 votes
Brand Name
Huawei
Product Name
Huawei Maimang 6
Price
EURO 300