Stiri

Huawei ar putea avea in curand cea mai buna tehnologie de incarcare rapida

Home  »  Stiri

catmobile

acum 6 ani

Nu a trecut mult timp de cand va anuntam ca Huawei pregateste primele telefoane 5G din portofoliul sau si nici de la momentul in care subliniam importanta noii tehnologii Turbo GPU a producatorului.

Informatiile „bomba” dinspre Huawei continua sa vina insa cu repreziciune, iar presa chineza ne anunta ca cel mai mare producator de telefoane mobile din China ar putea deveni si producatorul cu cea mai buna tehnologie de incarcare rapida de pe piata.

Incarcare rapida de la Huawei, cu o tehnologie mai buna decat Dash Charge de la OnePlus

Conform acestor informatii din Asia, Huawei lucreaza la un incarcator care va avea dublul cantitatii de wati disponibila in acest moment in Seria P20. Mai exact, acest Super Charge Adapter ar urma sa aiba un output de 40 de wati.

Super Charge Huawei

Super Charge Huawei

Din ce in ce mai multe companii din zona China cauta sa se evidentieze la acest capitol si isi creaza propriile tehnologii. Poate cea mai buna productie proprie la acest capitol este Dash Charge de la OnePlus, insa mai nou si Oppo a adus la „vedere” tehnologia Super VOOC charging.

Cu toate acestea, Qualcomm detine in continuare suprematia si alimenteaza cele mai multe dispozitive de pe piata cu tehnologia sa de incarcare rapida, Quick Charge.

Conform celor de la DealInTech, Huawei cauta insa sa riposteze, iar noua sa tehnologie ar urma sa fie cea mai puternica din lume. E drept, nu am dori sa ne pronuntam pana cand lucrurile nu devin oficiale, mai ales ca stim cat de bine se comporta atat Dash Charge de la OnePlus, cat si Quick Charge de la Qualcomm.

Insa, suna destul de promitator proiectul celor de la Huawei, mai ales ca seria P20, in frunte cu Huawei P20 Pro este intr-adevar o gama bine echipata din acest punct de vedere. O cantitate de wati dubla ar insemna cu certitudine un mare plus la nivel de performanta, care starneste in mod evident, foarte mult interes.

Cu numarul de model HW-100400C00, noul adaptor a trecut deja ce certificarea 3C pentru zona China si este configurat la 10 volti si 4 amperi.

incarcare rapida Huawei Super Charge

Conform sursei citate, aceasta tehnologie permite viitoarelor telefoane Huawei sa se incarce pana la 90 de procente, in mai putin de 30 de minute. Va reamintim cat de atractiv suna asta, daca tehnologia Huawei va fi atat de rapida.

Pentru ca Dash Charge de la OnePlus, care probabil ca este cea mai buna si rapida tehnologie de pe piata in acest moment, are nevoie de 30 de minute pentru a ajunge la 60 de procente!

Dealintech mai noteaza si faptul ca aceasta tehnologie de incarcare rapida noua de la Huawei ar urma sa debuteze pe seria Huawei Mate 20, care va fi lansata oficial pe piata in luna octombrie a acestui an.

Asadar este foarte posibil sa vedem pe piata telefoane cu tehnologie Super Charge de la Huawei, chiar si in acest an.

Summary
product image
Aggregate Rating
5 based on 1 votes
Brand Name
Huawei
Product Name
Super Charge