Stiri

Huawei Honor V10 ar urma sa fie lansat pe 5 decembrie

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 6 ani

Huawei Honor 9 a fost lansat in luna iulie de catre cel mai important producator de telefoane mobile din China. Terminalul vine cu un display Full HD de 5.15 inch, procesor Kirin 960 de 2.4 Ghz, Android Nougat, 4GB memorie RAM si o baterie de 3200 mAh. Acest device ar putea fi urmat de modelul Huawei Honor 9 Pro sau Huawei Honor V10 asa cum este el recomandat de presa asiatica. Honor V10 ar urma sa fie lansat in luna decembrie si sa ne propuna un ecran cu aspect 18:9.

Huawei Honor V10 specificatii tehnice

Precedentele zvonuri anuntau lansarea acestui terminal cu design full screen undeva pe 5 decembrie, iar aceste informatii par aproape sa se concretizeze. Huawei Honor V10 este expus printr-o randare via Weibo si arata intr-adevar a smartphone cu ecran 18:9.

Foarte probabil Huawei Honor V10 nu va avea buton fizic home, va avea o constructie slim si o rama metalica. O poza a Huawei Honor V10 cu sticla sa de protectie fusese deja zarita in presa de specialitate in urma cu cateva saptamani.

Huawei Honor V10 (2)

Conform altor informatii venite din China, viitorul Honor V10 va fi motorizat de un procesor foarte puternic. De fapt, de cel mai puternic al companiei chineze, Kirin 970. Telefonul va rula Android 8.0 Oreo din cutie, sistem de operare customizat cu interfata proprietara EMUI 8.0 . Via Weibo, avem si un poster promotional care reliefeaza data de 5 decembrie drept data de prezentare a unui nou device Huawei Honor. Cel mai probabil este vorba despre Huawei Honor V10, a carui prezentare va avea loc marti, 5 decembrie, in Capitala Angliei.

Huawei Honor V10

Ar fi cea mai importanta lansare a anului pentru compania Honor, o subsidiara a celor de la Huawei. Gigantul din China a lansat recent pe piata varfurile sale de gama din seria Mate, Huawei Mate 10 si Mate 10 Pro, dar si editia speciala realizata in parteneriat cu Porsche Design, Huawei Mate 10 Porsche Design.

sursa: m.weibo.cn

Summary
Huawei Honor V10 ar urma sa fie lansat pe 5 decembrie
Article Name
Huawei Honor V10 ar urma sa fie lansat pe 5 decembrie
Description
Huawei Honor V10 ar urma sa fie lansat pe 5 decembrie la Londra: va avea procesor Kirin 970, ecran 18:9 si va rula Android 8.0