Stiri

Huawei Honor Note 9 specificatii posibile pentru lansarea din septembrie

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Huawei Honor Note 9 specificatii posibile » Huawei Honor Note 8 a vazut lumina zilei in august 2016, iar firul zvonurilor din aceasta perioada ne conduce catre ideea ca noul Huawei Honor Note 9 va fi lansat in luna septembrie. Sunt sanse sa vedem acest telefon la IFA Berlin 2017, astfel ca putem sa aruncam o privire peste „scaparile” care dezvaluie o parte dintre specificatiile acestui handset atragator.

Huawei Honor Note 9 specificatii posibile

Lista de specificatii Huawei Honor Note 9 nu este foarte diferita indiferent de sursa din care preiei informatiile. Terminalul nu pare sa-si ascunda prea tare caracteristicile, astfel ca, desi teoretic ar mai fi mai bine de o luna pana la lansarea sa oficiala, putem sa ne pronuntam cu destula precizie asupra item-ului.

Fara indoiala, Huawei Honor Note 9 va fi un device impresionant, ramane insa de vazut ce pret va stabili Huawei pentru noul sau gadget. Cel mai probabil, phablet-ul va avea un ecran edge-to-edge de tip bezel-less cu diagonala de 6.6 inch. Un panou gigantic, de o foarte buna calitate, care va suporta o rezolutie 2K, la fel ca si predecesorul sau.

Huawei Honor Note 9

Chipset-ul care va motoriza acest device va fi aproape sigur o versiune de upgrade a modelului Kirin 960 SoC. Si asta pentru ca deocamdata, Huawei nu a lansat oficial noua versiune HiSilicon Kirin 965, care ar fi fost probabil cea mai potrivita pentru acest nou item.

6GB va avea Huawei Honor Note 9 in dreptul memoriei RAM si alti 64 GB in versiunea standard vor fi in dreptul memoriei native. Fara indoiala, device-ul va beneficia de slot pentru carduri de tip microSD, pentru a permite extinderea capacitatii de stocare a datelor sale.

Huawei Honor Note 9 va miza pe o baterie generoasa, asa cum este normal la un telefon performant cu ecran edge-to-edge bezel-less de mari dimensiuni. Cel mai probabil, Huawei Honor Note 9 va avea un acumulator de 4.600 miliamperi, ceea ce inseamna ca fata de Huawei Honor Note 8, noul device va fi echipat cu un acumulator mai mare (cu aproximativ 100 mAh).

Dotarile foto sunt poate singurele necunoscute majore in privinta sa. Honor Note 9 se speculeaza ca va avea o camera foto principala duala de 12 megapixeli si o camera selfie cu senzor de 16 megapixeli, insa aceste informatii trebuie tratate cu oarecare rezerve.

Noul Huawei Honor Note 9 va fi lansat de producatorul chinez inaintea flagship-ului Huawei Mate 10, care cel mai probabil va vedea „lumina zilei” in luna octombrie. Acesta din urma va fi echipat cu super chipset-ul proprietar al companiei chineze, HiSilicon Kirin 970.

Huawei Honor Note 9 specificatii cheie

  • Procesor HiSilicon Kirin 960 SoC
  • Display 6.6 inch edge-to-edge bezel less
  • Memorie RAM: 6GB
  • Memorie ROM: 64 GB
  • Acumulator: 4.600 mAh
  • Dotari foto: 12+12 camera principala, 16 MP camera frontala
Summary
Huawei Honor Note 9 specificatii posibile pentru lansarea din septembrie
Article Name
Huawei Honor Note 9 specificatii posibile pentru lansarea din septembrie
Description
In septembrie, compania chineza Huawei ar urma sa lanseze Huawei Honor Note 9, un device asupra caruia aruncam si noi o privire anticipativ