Reviews, Stiri

Huawei Honor Note 8 – un telefon care promite mult

Home  »  Reviews  »  Stiri

catmobile

acum 8 ani

Huawei Honor Note 8: android smartphone cu procesor octa-core si ecran de 6.6″

Desi sub-brand al Huawei, Honor incepe sa creasca in vanzari si oferta, facandu-si incet incet loc in randul producatorilor ce ofera device-uri accesibile. Conceput sa il atace pe Xiaomi Mi Max direct, Honor Note 8 este un produs din clasa superioara a mid-range-ului.

Huawei Honor Note 8 - Full phone specifications: catmobile.ro

Marimea este caracteristica decisiva la acest telefon. Ecranul de 6.6 inci de tip Super AMOLED ofera o rezolutie de 1440×2560 pixeli, suficienta pentru o gama larga de activitati. Designul pune accent pe finete, telefonul fiind destul de subtire cu cei 7.2 mm grosime. Totusi, constructia metalica ii da un mic dezavantaj, greutatea de 219 grame facandu-l incomod de purtat in buzunar. Puterea de procesare a lui Huawei Honor Note 8 este data de chipsetul HiSilicon Kirin 955, dotat cu un procesor octa-core format din patru nuclee Cortex A-72 la 2.5 GHZ si patru nuclee Cortex A-53 la 1.8 GHZ, lucrand cu un GPU Mali T880. Memoria RAM are 4GB, iar spatiul de stocare intern este oferit in variante de 32/64/128 GB, ea extinzandu-se cu alti 256 GB prin ocuparea slotului SIM 2 cu un card. Camerele stau la capitolul dotari, cea principala oferind un senzor de 13 megapixeli, autofocus, OIS si blit dual-tone. Ea poate filma 2160p la 30 de cadre pe secunda. Camera secundara este de 5 megapixeli cu diafragma f/2.0 si poate inregistra 1080p. Bateria este un alt feature care impresioneaza, capacitatea de 4500 mAh conferind o autonomie peste medie. Prezenta fast charging-ului si a unui conector de tip C 1.0 reversibil si functia OTG sporesc versatilitatea.

Honor Note 8 a fost anuntat la inceputul acestei luni, fiind lansat pe data de 8 august in China. Pretul sau de pornire este undeva in jur de 350 de dolari, acesta crescand in functie de varianta. Aparitia lui pe piata din tara noastra va avea loc undeva prin toamna, acest device fiind unul ce va avea succes garantat, dat fiind pretul si performantele oferite. Vom reveni cu un review detaliat atunci cand el va fi lansat la noi.

Huawei Honor Note 8 - ? specificatii tehnice: blog.catmobile.ro

Surse: gsmarena.com | dpreviews.com | digitaltrends.com | trustedrevirews.com

Summary
Review Date
Reviewed Item
Huawei Honor Note 8
Author Rating
51star1star1star1star1star