Reviews, Stiri

Huawei Honor 9 Midnight Black detalii oficiale

Home  »  Reviews  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Huawei Honor 9 Midnight Black Special Edition » In China, Huawei a lansat o splendida varianta exclusivista de Honor 9, denumita „Midnight Black”. Telefonul va fi lansat luna viitoare si in India si are un aspect excelent pe langa dotarile potente imprumutate de la versiunea standard. Mai multe detalii avem in continuare.

Huawei Honor 9 Midnight Black specificatii, pret, disponibilitate

Huawei isi rasfata fanii din China in aceasta perioada si le ofera inca o versiune de Huawei Honor 9, un terminal foarte atragator. Versiunea Midnight Black a noului Honor 9 este una cat se poate de spectaculoasa si „ia nastere” la foarte scurt timp dupa ce al treilea producator de telefoane mobile din lume a lansat versiunea standard a device-ului.

Luna trecuta in China, Huawei a anuntat modelul Honor 9 care poate fi achizitionat pe culori precum albastru, auriu si gri. Honor 9 a fost lansat intr-o varianta „globala” si in Europa, pentru inceput in Marea Britanie.

Huawei Honor 9 Midnight Black

Chinezii vor avea insa oportunitatea sa-l cumpere si pe o alta culoare. „Negrul de la miezul noptii” pe care il arunca pe piata producatorul chinez va putea fi achizitionat insa de catre oricine prin intermediul retailerilor din aceasta tara.

Interesant este ca acest model oarecum exclusivist va fi disponibil doar in versiunea cu 6 GB memorie RAM si 128 GB spatiu nativ de stocare a datelor. Pentru ca tot vorbim de specificatiile sale, sa amintim ca Huawei Honor 9 Midnight Black vine cu un display de 5.15 inch in rezolutie Full HD protejat de Corning Gorilla Glass.

Device-ul va fi pus in „miscare” de un procesor puternic precum octa-core-ul de 2.4 Ghz Kirin 960, chipset care va fi cuplat cu placa video Mali G71 si cu cei 6 GB memorie RAM. Honor 9 Midnight Blackva rula Android 7.0 Nougat customizat cu interfata EMUI 5.1.

Acumulatorul sau va avea o capacitate de 3200 mAh, iar dotarile foto sunt realmente impresionante: camera duala principala cu doi senzori de imagine de cate 20 si 12 megapixeli, dar si o camera foto frontala pentru iubitorii de selfie-uri cu rezolutie de 8 megapixeli. Camera principala este incarcata cu functii importante precum phase detection autofocus, Geo-tagging, touch focus, face detection, HDR, panorama, si dual tone LED flash, avand o deschidere f/2.2.

Telefonul va fi pus in vanzare oficial incepand cu data de 18 iulie si va costa 3000 de yeni. Ceea ce in traducere romaneasca inseamna aproximativ 1700 de lei.

Summary
product image
Author Rating
1star1star1stargraygray
Aggregate Rating
5 based on 2 votes
Brand Name
Huawei
Product Name
Huawei Honor 9 Midnight Black