Reviews, Stiri

Huawei Honor 8 Pro lansat in India pentru a-i face concurenta lui OnePlus 5

Home  »  Reviews  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Smartphone-ul Huawei Honor 8 Pro a fost lansat oficial pentru zona India, urmand a fi scos la vanzare in exclusivitate pe Amazon India. Va reamintim ca terminalul a vazut deja lumina zilei in Europa in aprilie, cand a fost listat pe site-ul oficial al Huawei din Rusia.

Huawei Honor 8 Pro specificatii

Prin ce se remarca acest device pregatit de divizia Honor a celor de la Huawei? In primul rand trebuie mentionat faptul ca smartphone-ul beneficiaza de un sistem foto foarte interesant si de cel mai inalt nivel.

Huawei Honor 8 Pro se bazeaza pe o camera foto principala duala cu cate doi senzor de 12 megapixeli pe partea din spate. Pe de alta parte, noul model destinat zonei India a celor de la Huawei vine cu o super baterie, foarte generoasa in capacitate: 4000 de miliamperi! Aceasta miscare a companiei Huawei poate fi perceputa si ca un mesaj de la distanta directionat contra celor de la OnePlus, care prin modelul OnePlus 5 cu baterie mare pare sa atraga foarte rapid potentialii clienti din aceasta regiune.

Huawei Honor 8 Pro (3)

Vodafone va asigura prin parteneriatul sau cu Huawei un abonament de 45 GB in India pentru conexiunea de date, ceea ce de asemenea va fi un avantaj pentru localnici. Pentru romanii interesati sa cumpere insa Huawei Honor 8 Pro de pe Amazon India, alte detalii sunt importante.

Huawei se bazeaza indiscutabil pe aceste doua specificatii importante legate de camera si automonia bateriei atunci cand isi prezinta noul Huawei Honor 8 Pro, dar si alte detalii pot atrage foarte usor atentia in privinta sa. Spre exemplu, noul terminal vine cu un display Quad HD si cu o capacitate impresionanta de stocare a datelor: 128 GB in versiunea standard.

Memoria RAM a telefonului atinge 6 GB in timp ce procesorul din spatele terminalului este chipsetul proprietar, Huawei HiSilicon Kirin 960, un octa-core foarte puternic, care cuplat cu cei 6GB RAM si 128 GB ai memoriei native garanteaza performante cat se poate de optime. Huawei nu a uitat de slotul pentru carduri microSD, astfel ca cei 128 GB pot creste in functie de dorintele cumparatorilor.

Huawei Honor 8 Pro (4)

Huawei Honor 8 Pro ruleaza din fabrica Android 7.0 Nougat, „ajutat” de interfata celor de la Huawei, EMUI 5.1, cea mai noua versiune a acesteia.

Huawei Honor 8 Pro opinii si concluzie

Fara indoiala, avem de-a face cu un smartphone care va face o impresie puternica pe piata din India, una dintre cele mai „disputate” de catre marile companii producatoare ale momentului. Tinand cont de caracteristicile sale si de pretul cu care se va putea cumpara acest device, putem confirma fara dubii, ca Honor 8 Pro se va lupta pentru suprematie pe acest sector cu noul OnePlus 5.

Huawei Honor 8 Pro
Achizitioanarea acestui model de telefon v-ar scoate teoretic din buzunar aproape 33 de mii de ruble indiene, adica in jur de 460 de euro, sau putin peste 2000 de lei in Romania. Fara prea multe consideratii personale, eu spun ca Huawei Honor 8 Pro isi merita banii la prima vedere. N-as zice insa ca ar fi o optiune mai buna decat OnePlus 5, dar foarte probabil vom reveni cu o analiza amanuntita si comparativa asupra celor doua terminale.

Summary
product image
Author Rating
1star1star1star1stargray
Aggregate Rating
no rating based on 0 votes
Brand Name
Huawei
Product Name
Huawei Honor 8 Pro
Price
Euro 460