Reviews, Stiri

Huawei Honor 7X a fost lansat oficial » pret, specificatii tehnice, opinii

Home  »  Reviews  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 6 ani

In urma cu cateva zile va scriam ca smartphone-ul Huawei Honor 7X a aparut deja in baza de date Geekbench, dezvaluindu-si o parte dintre specificatiile sale si prefatand lansarea care urma sa aiba loc pe 11 octombrie. Cum astazi este chiar 11 octombrie, chinezii anunta lansarea oficiala a acestui terminal, despre care vom discuta si noi, ceva mai amanuntit, in cele ce urmeaza.

Huawei Honor 7X este oficial: vine cu display 18:9 de 6 inch si camera duala

Huawei este cel mai important nume de pe piata de telefoane mobile din China si orice lansare pe care o pregateste aceste producator (chiar si sub brandul Honor) straneste multa atentie. Noul Huawei Honor 7X merita destula atentie, tinand cont de ceea ce ofera pentru aproape 200 de dolari.

Honor 7X

Noul terminal al companiei chineze numarul 1 pe piata, imbraca intr-adevar brandul Honor, dar propune specificatii potente. Avem o constructie din metal, unibody si un display cu aspect 18:9, ceea ce mi se pare foarte interesant. Ecranul telefonului are o diagonala mare de 5.93-inch si suporta o rezolutie Full HD+, adica 2160 x 1080 pixeli. Acesta ocupa 77% din suprafata frontala a telefonului si are o excelenta densitate a pixelilor.

Sub capota, noul Huawei Honor 7X ascunde un procesor mid-range premium, foarte potent. Este vorba despre un octa-core (productie interna a Huawei), HiSilicon Kirin 659, tactat la frecventa de 2.36 Ghz, chipset cuplat cu placa video Mali T830-MP2.

Avem Android 7.1 Nougat pe acest telefon, customizat cu Huawei Emotion UI 5.1 (EMUI). Device-ul suporta carduri de memorie pana la 256 GB, ceea ce inseamna ca memoria nativa a terminalului poate fi extinsa, indiferent de versiunea pe care utilizatorul o are: 32 GB, 64 GB ROM sau 128 GB ROM. Pentru ca Huawei Honor 7X va avea trei versiuni diferite, cu preturi diferite, in functie de capacitatea de stocare a datelor.

Huawei, prin subdivizia sa, Honor, nu dezamageste nici la capitolul autonomie. Smarthpone-ul de tip phablet, incorporeaza o baterie de 3340 miliamperi, de tip non-removable. Aceasta primeste suport fast charging si va avea conform producatorului o autonomie de pana la 21 de ore in convorbiri.

De remarcat si faptul ca noul Huawei Honor 7X are setup dual pe partea din spate, bazandu-se pe un senzor de 16 megapixeli cu LED Flash si PDAF, precum si pe un senzor de 2 megapixeli. Partea frontala este acoperita de senzorul de 8 megapixeli, excelent pentru selfie-uri si video calling. Din pacate telefonul nu beneficiaza de port USB Tip C, o decizie surprinzatoare a producatorului tinand cont de costurile finale de achizitie ale acestui dispozitiv.

Huawei Honor 7X (2)

Huawei Honor 7X ofera suport Hybrid Dual SIM, 4G cu VoLTE, Wi-Fi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.1 si GPS. Dispozitivul cantareste 165 de grame si masoara 7.6 milimetri grosime. El este disponibil pe culori precum Aurora Blue, Midnight Black si Platinum Gold, adica albastru, negru si auriu. Disponibilitatea sa devina concreta incepand cu data de 17 octombrie. Mai jos, gasiti o lista cu specificatiile complete ale acestui dispozitiv. Preturile sale de achizitie sunt cuprinse intre 198$ si 304$ pentru versiunea de 128 Gb stocare de date.

Huawei Honor 7X specificatii tehnice complete

  • Ecran: format 18:9, diagonala de 6″, rezolutie Full HD+, sticla curbata, 407 PPI
  • Sistem de operare: Android Nougat cu EMUI 5.1
  • Procesor: octa core, Kirin 695 HiSilicon, 2.36 Ghz
  • Placa video: Mali T830 MP2
  • Memorie RAM: 4GB
  • Memorie ROM: 32/64/128 GB + slot pentru micro SD
  • Dotari foto: camera principala duala (16+2MP) flash LED, PDAF, HDR, face detection, captura video in 1080p | camera frontala: 8 MP
  • Conectivitate: 4G LTE, Dual SIM, microUSB, GPS|GLONASS
  • Acumulator: 3340 mAh
  • Greutate: 165 grame
  • Grosime: 7.6 milimetri
  • Inaltime: 156.5 milimetri
  • Latime: 75.3 milimetri
  • Constructie: corp metalic, unibody, ecranul acopera 77% din suprafata frontala a dispozitivului

Drop Test Huawei Honor 7X

Summary
product image
Aggregate Rating
4 based on 4 votes
Brand Name
Huawei
Product Name
Huawei Honor 7X
Price
$ (de la) 198