Stiri

Huawei Honor 7X apare in Geekbench: vine cu procesor Kirin 659 si 4GB RAM

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 6 ani

Undeva spre finalul lunii august, anuntam ca Huawei lucreaza la noul Huawei Honor 7X, un device pe care speram sa il lanseze spre finalul lunii septembrie. Procesul de constructie al acestui device s-a prelungit, insa Huawei Honor 7X va fi lansat in curand. Confirmarea vine de la listarea device-ului in baza de date a site-ului Geekbench, acolo unde si-a dezvaluit totodata si o parte dintre specificatii.

Huawei Honor 7X specificatii tehnice conform Geekbench

Presa din China noteaza ca producatorul ar urma sa fie prezentat in aceasta perioada, mai exact in data de 11 octombrie.

Cu numarul de serie Huawei BND-AL10, device-ul a fost „zarit” deja in baza de date a site-ului de benchmarking, Geekbench. Device-ul poarta numele de cod „Bond” (asta da, nume de cod!) si ne dezvaluie astfel, prin aceasta listare, cateva dintre specificatiile sale.

Huawei Honor 7X specificatii

Asa dupa cum puteti observa si din imaginea de mai sus, modelul Huawei BND-AL10 a obtinut un scor de 909 puncte in testul single – core si un scor de 3159 de puncte in testul multicore.

Smartphone-ul produs de subsidiara Huawei, subdivizia Honor, va rula din fabrica Android 7.0 Nougat si este propulsat spre inalta performanta de un procesor octa – core, cuplat cu 4 GB memorie RAM. Informatiile anterioare ne anunta ca procesorul octa-core in discutie este chipset-ul proprietar al companiei Huawei, Kirin 659.

Toate indiciile care vine dinspre producator, ne confirma ideea ca vom avea de a face cu un telefon mid-range puternic. Procesorul Kirin 659 este de fapt o versiune ceva mai puternica (upgradata) a versiuni Kirin 658, care ruleaza pe Huawei P10 Lite, unul dintre cele mai populare telefoane ale producatorului in 2017. Recent lansatul Huawei Maimang 6 foloseste de asemenea acest chipst. Acesta este construit pe un proces de 16 nm si are la bord 4 nuclee Cortex A53 tactate la frecventa de 2.36 Ghz, dar si alte 4 nuclee Cortex A51 tactate la frecventa de 1.7 Ghz. Placa video asociata acestui chipset este una puternica, Mali T830 MP2.

Nu exista pentru moment informatii (concrete si credibile) despre pretul de achizitie al viitorului Huawei Honor 7X. In schimb, stim ca smartphone-ul va avea camera foto duala si se asteapta sa concureze cu Xiaomi Mi 5X pe acelasi segment. La fel ca si Huawei Honor 6X, si noul Huawei Honor 7X va fi disponibil in afara Chinei, ne anunta site-ul Gizmochina.com

Summary
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
5 based on 2 votes