Stiri

Huawei Enjoy Z 5G – detalii oficiale, specificatii tehnice, pareri si imagini

Home  »  Stiri

catmobile

acum 4 ani

Chinezii de la Huawei pregatesc lansarea oficiala a smartphone-ului Huawei Enjoy Z 5G. Asa cum probabil ca intuiti din denumirea telefonului, este vorba despre un nou device cu acces la conectivitatea de tip 5G. Noul Huawei Enjoy Z 5G va putea fi achizitionat pe culori precum alb, negru si albastru. Avem toate informatiile, in cele ce urmeaza.

Specificatii tehnice si detalii oficiale pentru Huawei Enjoy Z 5G

Huawei lucreaza la lansarea unui nou device interesant. Conform presei din China, gigantul asiatic pregateste noul model Huawei Enjoy Z 5G.

Inainte de lansarea oficiala a telefonului, primele informatii legate de specificatiile sale tehnice au iesit deja la iveala.

Pentru inceput, ar trebui sa dezvaluim faptul ca Huawei Enjoy Z 5G a fost „vazut” deja in baza de date a site-ului AnTuTu. Conform modelului DVC-AN00 (numar de model) acesta ar trebui sa fie noul Huawei Enjoy Z 5G , iar specificatiile sale par cat se poate de interesante.

Modelul pe care il pregateste Huawei va avea la bord noul procesor octa core de la MediaTek, Dimensity 800. Mai departe, aflam din listarea oficiala, ca smartphone-ul va avea 6GB dedicati memoriei RAM si 128 GB pentru stocarea de date. Mai mult ca sigur, Huawei Enjoy Z 5G va primi un slot dedicat pentru carduri de memorie, prin care utilizatorii vor putea extinde capacitatea nativa de stocare a datelor.

Conform sursei citate, Huawei Enjoy Z 5G a bifat in primele teste 316.328 de puncte, ceea ce nu reprezinta deloc un scor rau pentru un terminal din zona mid-range.

Retailerii din China, Sunning si TMall au listat deja device-ul, astfel ca putem continua incursiunea prin lista de specificatii oficiale a noului device. Acesta va avea ecran cu decupaj de tip waterdrop in partea de sus, precum si un sistem triple camera pe spate. In partea din dreapta regasim butoanele de volum si butonul power on/off, precum si scannerul de amprente.

Huawei Enjoy Z 5G ar urma sa aiba si o varianta de memorie de 8GB RAM cu 128 GB stocare de date, dar si o versiune ceva mai „light” cu 6GB RAM si doar 64 GB pentru stocarea de date.

Ecranul sau va avea o rezolutie de 6.5-inch Full HD Plus. Cel putin conform retailerilor mentionati mai sus. Se pare ca acest display va avea o rata de refresh de 90Hz. In ceea ce priveste felul in care sunt echipate camerele foto, aflam ca pe spatele device-ului, troneaza senzorul de imagine de 48 de megpaixeli, drept lentila primara. Al doilea senzor are 8 megapixeli, iar al treilea senzor vine cu o rezolutie de 2 megapixeli.

Cu siguranta, Huawei Enjoy Z 5G va beneficia de suport pentru conectivitate 5G, precum si de alte optiuni moderne la acest capitol.

Profita si tu de reducerea oferita de eMag la unul dintre telefoanele Huawei care iti ofera o experienta reusita pe Instagram din toate punctele de vedere. Acum ai Telefon mobil Huawei P40 Lite, Dual SIM, 128GB, 6GB RAM, 4G, Crush Green la numai 1099 lei.

De asemenea poti profita de o alta super oferta.  Imbunatateste-ti experienta de acasa cu un super televizor la reducere si poti urmari emisiunile, filmele sau serialele tale preferate la cel mai inalt nivel tehnologic. Pe eMag.ro ai acest Televizor LED Smart Samsung, 108 cm, 43RU7092,4K Ultra HD la numai 1.399 de lei, o reducere substantiala de la 2200 de lei.