Reviews

Huawei Enjoy Max pret, specificatii tehnice, detalii oficiale, pareri

Home  »  Reviews

catmobile

acum 6 ani

Cei de la Huawei au scos pe piata noul terminal Huawei Enjoy Max, un telefon cu specificatii similare cu cele ale Honor 8X Max, care fusese introdus oficial luna trecuta. Va prezentam o prima impresie asupra acestui device in cele ce urmeaza.

Specificatii tehnice Huawei Enjoy Max

7.12-inch (2244×1080 pixels) Full HD+ 18.7:9 2.5D sticla curbata, 72% NTSC Color Gamut
Octa-Core Snapdragon 660 14nm Mobile Platform (Quad 2.2GHz Kryo 260 + Quad 1.8GHz Kryo 260 CPUs)
Placa video Adreno 512 GPU
Memorie 4GB RAM, 64GB / 128GB stocare de date, extensibila pana la 256GB via microSD
Sistem de operare Android 8.1 (Oreo) cu EMUI 8.2
Dual SIM (nano + nano + microSD)
Dotari foto: camera principala cu senzor principal de 16MP si LED Flash, plus apertura f/2.0 si senzor secundar de 2MP cu apertura f/2.4
Camera frontala pentru selfie-uri cu rezolutie 8MP si apertura f/2.0
Senzor clasic de amprente
Dimensiuni: 177.57×86.24×8.48mm;
Greutate: 210g
Optiuni: Dual 4G VoLTE, Wi-Fi 802.11 ac (2.4GHz / 5GHz), Bluetooth 5, GPS + GLONASS
Baterie: 5000mAh(typ) cu fast charging

Pareri despre Huawei Enjoy Max

Asadar, noul Huawei Enjoy Max este un telefon modern, pe care producatorul il propune pentru segmentul phabletelor din zona mid-range. Handset-ul se remarca prin cateva specificatii foarte atractive, dintre care iese in evidenta fara doar si poate, ecranul gigantic in format Full HD Plus.

Huawei Enjoy Max (4)

Acestea sunt cele mai importante caracteristici care ne-au atras atentia la Huawei Enjoy Max:

Ecran: o diagonala de 7.12 -inch pe o rezolutie 2244 x 1080 pixeli (adica Full HD Plus); pare o alegere excelenta din punct de vedere calitativ. In plus, avem un format modern, 18.7:9 care face ca device-ul sa fie mult mai ingust decat ne asteptam, in contextul unei diagonale atat de mari. Pe acest panel avem sticla curbata 2.5D si margini laterale aproape inexistente. Partea de sus este foarte subtire si include decupajul de tip „picatura” (waterdrop), in timp ce partea de jos este ceva mai grosuta si subliniata de prezenta logo-ului Huawei.

Huawei Enjoy Max (2)

Performanta: nu sunt dubii in privinta nivelului de performanta pe care il va asigura Huawei Enjoy Max. Si asta pentru ca procesorul Snapdragon 660 octa-core de la Qualcomm este unul dintre cele mai bune din zona mid-range. Avem un chipset construit pe un proces tehnologic de 14 nanometri, cu viteza maxima de 2.2 Ghz. Partea de gaming va fi acoperita ireprosabil la majoritatea jocurilor, iar sustinerea grafica a acceleratorului Adreno 512 GPU este foarte bine venita. Memoria atinge 4GB RAM, deci nu vor fi probleme la acest capitol, precum nu vor fi nici la multitasking, browsing si alte activitati similare. Telefonul vine cu doua versiuni de memorie (64 GB si 128GB) pentru stocarea de date si fiecare dintre aceste versiuni va avea slot dedicat pentru carduri microSD.

Huawei Enjoy Max (3)

Software: Huawei Enjoy Max ruleaza din fabrica Android 8.1 Oreo, un sistem de operare curat si bine optimizat, peste care producatorul a asezat interfata EMUI 8.2. Probabil ca va primi update la o versiune mai noua a interfatei dezvoltate in-house de producatorul chinez.

Dotari foto: pe spatele sau, Huawei Enjoy Max are camera foto duala, un modul echipat cu doi senzori de 16 si 2 megapixeli. Primul senzor are apertura f/2.0, in timp ce al doilea senzor are apertura f/2.4. In ajutorul modulului vine si un LED Flash de calitate. Frontal, device-ul poate captura selfie-uri cu cei 8 megapixeli ai senzorului ascuns in decupajul telefonului. Una peste alta, dotari mid-range bune, care vor multumi viitorul utilizator.

Huawei Enjoy Max

Huawei Enjoy Max

Summary
product image
Aggregate Rating
4 based on 1 votes
Brand Name
Huawei
Product Name
Huawei Enjoy Max