Reviews, Stiri

Huawei Enjoy 7s cu ecran full-screen de 5.65-inch FHD+ Android Oreo si camera foto duala, lansat oficial

Home  »  Reviews  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 6 ani

Cei de la Huawei au introdus astazi oficial modelul Huawei Enjoy 7s, cel mai recent telefon mid-range al gigantului chinez. Noul item impresioneaza puternic la cateva capitole. Mai multe detalii despre el, aflam in cele ce urmeaza.

Huawei Enjoy 7s specificatii tehnice, imagini, pret

Noul device al companiei Huawei pe sectorul mid-range are un aspect foarte atractiv. Va putea fi achizitionat pe culori precum negru, albastru, auriu si roz auriu, iar pretul sau maxim nu va sari de 300 de dolari.

Telefonul este echipat cu un splendid ecran de 5.65 inch in format 18:9, imbracat in sticla curbata si capabil de rezolutie Full HD + (2160 x 1080 pixeli).

Huawei Enjoy 7S (2)

Huawei Enjoy 7s, asa cum era de altfel anuntat, va fi echipat de procesorul Kirin 659, un procesor intern, octa-core, cuplat cu placa video Mali T830 MP2. Acest tip de procesor a mai fost “vazut” pe terminalele din seria mid-range Honor. La bordul acestui chipset stau patru nuclee Cortex A53 tactate la 2.36 Ghz si alte patru nuclee Cortex A53 tactate la 1.7 Ghz. Impresionant, pentru un mid-range la acesti bani!

Mai mult decat atat, producatorul a pregatit mai multe versiuni ale device-ului in functie de memorie. Vom putea cumpara Huawei Enjoy 7s cu 3 GB RAM la bord si 32 GB Stocare de date, dar si Huawei Enjoy 7s cu 4 GB RAM la bord si 64 GB stocare de date. Ambele versiuni asigura utilizatorului posibilitatea de extindere a memoriei native via microSD.

Direct din cutie, Huawei Enjoy 7s ruleaza Android 8.0 Oreo, customizat cu EMUI 8.0, interfata proprietara a cunoscutului producator chinez.

Huawei Enjoy 7s asigura un slot hybrid dual SIM oricarui utilizator si este capabil de conectivitate 4G VoLTE. Terminalul nu beneficiaza de tehnologie bluetooth 5.0, dar vine cu versiunea 4.2 care nu este deloc una de neglijat.

Atentie! Huawei Enjoy 7s cantareste doar 143 de grame! Cum a reusit Huawei asta, ramane un mister. In plus, grosimea sa este de doar 7.45 milimetri, detaliu semnificativ pentru aspectul remarcabil al device-ului.

Huawei Enjoy 7S

Senzorul de amprente este nelipsit din configuratia de baza (la fel ca toate terminalele din seria Enjoy este plasat pe partea din spate), in timp ce acumulatorul are o capacitate de 3000 de miliamperi in versiunile standard. Sectorul foto este dominat de camera foto principala care este duala. Are doi senzori de 13, respectiv 2 megapixeli, in timp ce frontal, Huawei Enjoy 7s asigura o rezolutie de 8 megapixeli.

Huawei Enjoy 7s pret si disponibilitate

Enjoy 7s va avea preturi diferite in functie de versiunea disponibila. Mai exact, Enjoy 7s cu 3 GB RAM si 32 GB ROM va costa 226 de dolari, in timp ce versiunea cu 4Gb RAM si 64 GB ROM va costa 256 dolari. Preturile mi se par excelente pentru ceea ce ofera terminalul! In China, Huawei Enjoy 7s este deja disponibil la precomanda. Vanzarile vor debuta pe 22 decembrie. Foarte probabil, Huawei Enjoy 7s va ajunge si in Romania.

Huawei Enjoy 7s specificatii cheie

  • Display: 5.65-inch, format 18:9, Rezolutie Full HD +
  • Procesor: Kirin 659, octa core
  • Placa Video: Mali T830 MP2
  • Memorie RAM: 3/4GB
  • Memorie ROM: 32/64 GB
  • OS: Android 8.0 Oreo cu EMUI 8.0
  • Acumulator: 2900 sau 3000 mAh
Summary
product image
Aggregate Rating
5 based on 4 votes
Brand Name
Huawei
Product Name
Huawei Enjoy 7s