Reviews, Stiri

Huawei Enjoy 7 detalii oficiale

Home  »  Reviews  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Producatorul chinez cu cel mai mare renume, Huawei, a lansat astazi oficial in China, modelul Huawei Enjoy 7. Acesta este cel mai nou model mid-range pe care ni-l ofera producatorul si reprezinta un succesor al terminalului Huawei Enjoy 6, care fusese lansat anul trecut in decembrie. Gama Enjoy din acest an include si modelul Huawei Enjoy 7 Plus, care a fost lansat oficial ceva mai devreme.

Huawei Enjoy 7 specificatii tehnice, imagini, pret


  • Display: 5 inch, rezolutie HD, sticla curbata 2.5 D
  • Procesor: Snapdragon 425, Qualcomm, 1.4 Ghz
  • Memorie RAM: 3GB
  • Memorie ROM: 32 GB
  • Placa video: Adreno 308
  • Senzor de amprenta: da
  • Baterie: 3020 mAh

Chinezii nu au umblat foarte mult la design-ul telefonului, pastrand in mare aceleasi aspect pe care ni-l asigura si Huawei Enjoy 6. Marginile sale sunt rotunde, iar prezenta metalului destul de evidenta. Din fericire, Huawei Enjoy 7 este un model ultra slim si beneficiaza de un senzor de amprente performant, care permite deblocarea device-ului in maxim 0.5 secunde.

Display-u sau are o diagonala de 5 inch si este imbracat intr-un strat de sticla curbata 2.5D. Rezolutia sa? Una sub asteptari probabil, dar pe care o putem considera decenta: 1280×720 pixeli pe un ecran cu diagonala mica, nu suna tocmai rau.

Huawei Enjoy 7

Dotarile foto nu vor impresiona teribil, dar nici nu putem spune ca sunt dezamagitoare. Terminalul beneficiaza de o camera principala cu senzor de imagine de 13 megapixeli, o camera echipata cu autofocus si flash LED. Camera frontala, destinata amatorilor de selfie-uri are doar o rezolutie de 5 megapixeli.

Motorul sau este un procesor quad-core pe 64 de biti, Qualcomm Snapdragon 425, chispet tactat la frecventa de 1.4 Ghz. Acesta este cuplat cu placa grafica Adreno 308 si cu o memorie de 3GB RAM. Capacitatea de stocare a datelor oferita de producator este de 32 GB, in timp ce bateria noului Huawei Enjoy 7 are o capacitate de 3020 miliamperi si este echipata cu tehnologie fast charging.

Modelul beneficiaza de optiuni de conectivitate moderne, printre care port microUSB, wi-fi 802.11, bluetooth 4.2 si GPS cu A-GPS si GLONASS.

Interesant este ca terminalul costa 162 de dolari, adica in jur de 650 de lei. Handset-ul arata destul de bine, beneficiaza de un hardware decent si de un display bun. Poate fi achizitionat pe culori precum roz, negru si auriu si este disponibil momentan in China. Nu avem informatii legate de perioada posibila in care device-ul va ajunge in Europa.

Summary
product image
Author Rating
1star1star1stargraygray
Aggregate Rating
5 based on 1 votes
Brand Name
Huawei
Product Name
Huawei Enjoy 7
Price
$ 160