Reviews

Huawei Enjoy 10 specificatii tehnice, detalii oficiale, pareri si disponibilitate

Home  »  Reviews

catmobile

acum 5 ani

Compania Huawei a anuntat oficial modelul Huawei Enjoy 10, un device care este relationat cu modelul Huawei Enjoy 10 Plus, lansat in urma cu putin timp pe piata. Conform primelor informatii, noul Huawei Enjoy 10 costa 1.199 de yuani, echivalentul a putin peste 700 de lei. Avem mai jos, specificatiile sale complete si primele impresii despre el.

Pareri si specificatii tehnice Huawei Enjoy 10

Noul model Huawei Enjoy 10 este echipat cu un ecran de 6.39 inch in diagonala, ecran cu rezolutie 1560 x 720 pixeli. In partea sa stanga, displayul noului terminal are o „gaura” denumita „punch hole”.

Conform presei de specialitate din Asia, Huawei Enjoy 10 este gata echipat cu noul procesor Snapdragon 710F, un chipset octa core cuplat cu 4GB RAM sau 6GB RAM in functie de versiunea de memorie aleasa de viitorul utilizator.

Capacitatea nativa de stocare a datelor ajunge la 64GB in versiunea de baza sau 128GB in versiunea ceva mai puternica. Ea poate fi extinsa pana la 512 GB cu ajutorul slotului microSD, pe care acest terminal il incorporeaza.

Dar, asta nu este tot! Huawei Enjoy 10 beneficiaza de o camera duala pe spate, in care remarcam senzorul de imagine de 48 de megapixeli cu apertura f/1.8. Al doilea senzor este unul de adancime si are 2 megapixeli. Apertura sa este f/2.4. In ceea ce priveste partea frontala, noul Huawei Enjoy 10 este echipat cu o camera foto de 8 megapixeli, la care functioneaza o apertura buna, f/2.0. Ea este gazduita de „gaura” din ecran de care vorbeam ceva mai sus. Camera principala a device-ului suporta functia super night scene cu 480 de cadre pe secunda atunci cand vine vorba de inregistrare video in slow motion.

Noul device al celor de la Huawei ruleaza din fabrica Android 9.0 Pie (fara mentiunea unui eventual upgrade la Android 10). Deasupra acestui sistem de operare se afla interfata dezvoltata in house si denumita EMUI 9.1. Telefonul este sustinut de o baterie de 4.000 de miliamperi si cantareste 176 de grame. Conform producatorului, Huawei Enjoy 10 are o grosime de doar 8.1 milimetri, iar latimea sa ajunge la 76.1 milimetri. Notam si faptul ca inaltimea device-ului este de 159.8 milimetri. In ceea ce priveste optiunile de conectivitate, Huawei Enjoy 10 include Wi Fi, Bluetooth 5.0, microUSB, A-GPS, GLONASS si functia Radio FM.

Producatorul anunta o disponibilitate variata de culori. Vom avea Huawei Enjoy 10 pe culori ca: breathing crystal, acacia red, aurora blue si magic night black. Modelul de baza va fi livrat incepand cu luna viitoare, iar versiunea cea mai scumpa va depasi ca pret suma de 900 de lei. La aceasta versiune, viitorul utilizator primeste 4GB dedicati memoriei RAM si 128 GB pentru stocarea de date.

Summary
product image
Aggregate Rating
no rating based on 0 votes
Brand Name
Huawei
Product Name
Huawei Enjoy 10