Stiri

In ciuda interdictiei SUA, Huawei anunta o crestere puternica in trimestrul 3 al anului

Home  »  Stiri

catmobile

acum 5 ani

Gigantul tehnologic chinez HUAWEI a dat publicitatii raportul business pentru al treilea trimestru din acest an. Conform datelor facute publice si, in ciuda interdictiei impuse de Statele Unite ale Americii, compania pare ca se descurca foarte bine.

Huawei anunta o crestere puternica in trimestrul 3 al anului

Conform celui mai mare producator din China, datele pentru cel de-al treilea trimestru al anului nu arata deloc rau.

Compania a raportat venituri de 610.8 miliarde de yuani (echivalentul a 86.05 miliarde dolari), ceea ce reprezinta o crestere de 24.4 % fata de anul trecut. Totodata, compania numarul 1 din China a mai explicat ca livrarile sale de smartphone-uri la nivel mondial, in primele trei trimestre ale anului, au depasi 185 de milioane de unitati, ceea ce inseamna o crestere de 26% fata de aceeasi perioada a anului trecut. Marja de profit neta a companiei a fost de 8.7% in timpul trimestrului.

Compania a inregistrat o crestere foarte rapida si la alte nivele. Este vorba despre business-uri relativ noi asa cum sunt cele legate de PC-uri, produse purtabile, dar si produse audio inteligente. Ecosistemul Huawei Mobile Services s-a dezvoltat rapid, acoperind peste 170 de tari si regiuni.

Oferta de huse Huawei aici

În domeniul transportatorilor, odata cu lansarea a numeroase soluții inovatoare cu transportatori de frunte precum 5G Super Uplink, rețele de transport inteligente și simplificate, HUAWEI a semnat peste 60 de contracte comerciale pentru 5G cu transportatori mondiali de vârf, grăbind astfel dezvoltarea comercială a rețelelor 5G în jurul lumea.

Huawei continua sa fie de asemenea un brand important pentru diverse orase, precum si pentru companiile din Fortune Global 500 si Fortune Global 100, furinzand solutii pentru transformarea digitala a acestora. Dezvoltarea serviciului Cloud a crescut, de asemenea, intr-un ritm foarte rapid. Au fost raportate progrese majore prin numeroase soluții cloud, cum ar fi Atlas 900, cel mai rapid cluster de instruire AI din lume, serviciile de cluster AI HUAWEI CLOUD Ascend și altele.

Etichete:

huawei