Reviews

HTC Wildfire R70 – detalii oficiale, specificatii tehnice si primele pareri

Home  »  Reviews

catmobile

acum 4 ani

Avem in sfarsit un nou telefon lansat de HTC pe piata. Numele sau este HTC Wildfire R70, un smartphone care va fi disponibil in India si care va putea fi achizitionat pe culori precum albastru (aurora blue) si negru (night black). Smartphone-ul nu are momentan un pret oficial de achizitie, dar probabil ca il vom afla in perioada urmatoare. Sa aruncam o privire peste configuratia sa.

Specificatii tehnice HTC Wildfire R70

Noul model HTC Wildfire R70 are un ecran de 6.53-inch in diagonala, cu rezolutie 1560 x 720 pixeli. Vorbim despre un panel IPS LCD cu aspect 19.5:9, care are margini aproape inexistente, iar partea sa de jos (barbia telefonului) pare singura vizibila cu adevarat. Aspectul device-ului este unul modern, iar finisajele par de buna calitate.

HTC Wildfire R70 are un chipset octa-core de la MediaTek la bordul sau. Este vorba despre Helio P23, un procesor pe care producatorul l-a cuplat cu acceleratorul grafic ARM Mali G71 MP 2 GPU, cu o viteza de 800 Mhz. Memoria RAM a terminalului este de 2 GB in timp ce capacitatea nativa de stocare a datelor ajunge la 32 GB. Poate fi insa extinsa cu ajutorul unui card micro SD, pentru ca HTC Wildfire R70 are slot dedicat pentru astfel de carduri de memorie.

Trecem si la nivelul dotarilor foto, acolo unde HTC Wildfire R70 nu impresioneaza, dar nici nu dezamageste daca este sa luam in calcul faptul ca vorbim totusi de un device din zona de buget. Avem un sistem triple camera pe spate cu un senzor principal de 16 megapixeli si apertura surprinzator de buna f/1.7. Al doilea senzor de imagine are 2 megapixeli, la fel si cel de-al treilea, care este unul de adancime. Ambele au apertura f/2.4. In ceea ce priveste camera frontala, HTC Wildfire R70 mizeaza pe o rezolutie de 8 megapixeli, cu o deschidere f/2.0.

Device-ul are senzorul de amprente pe partea din spate si ruleaza din fabrica Android 9.0 Pie, cu interfata Sense UI deasupra. Conform fisei oficiale a producatorului taiwanez, HTC Wildfire R70 se bazeaza pe o baterie de 4.000 de miliamperi cu incarcare rapida la 10W. Optiunile de conectivitate ale noului model HTC Wildfire R70 sunt Dual 4G VoLTE, Wi-Fi 802.11 b/g/n/ac, Bluetooth 4.2, GPS + GLONASS, micro USB si mufa audio de 3.5mm pentru casti. Conform HTC, modelul Wildfire R70 are o greutate de 186 de grame si o grosime de 8.9 milimetri. Smartphone-ul are o inaltime de 163.2 milimetri si o latime de 77.8 milimetri.

Acesta este noul model al companiei HTC. Este un telefon de buget, care a fost anuntat oficial in India, dar despre care nu stim momentan daca isi va face loc si pe piata din Europa. Vom reveni cu amanunte despre disponibilitatea sa, precum si despre pretul sau oficial de achizitie.

Summary
product image
Aggregate Rating
no rating based on 0 votes
Brand Name
HTC
Product Name
HTC Wildfire R70