Reviews

HTC Wildfire E2 Plus: preț, specificații tehnice, disponibilitate. Un nou telefon pentru zona de buget

Home  »  Reviews

CatMobile.ro

acum 2 ani

Cel mai nou smartphone din seria Wildfire se cheamă HTC Wildfire E2 Plus și vine într-o singură variantă de memorie: 4GB RAM și 64 GB stocare date. Mai multe detalii despre acest device, în cele ce urmează.

Specificații tehnice, preț și disponibilitate HTC Wildfire E2 Plus

HTC a anunțat un nou smartphone din zona entry level. Este vorba despre HTC Wildfire E2 Plus sau dacă vreți, succesorul oficial al modelului HTC Wildfire E2, care a fost lansat anul trecut în august.

Din primele informații, acest model de telefon poate fi achiziționat momentan pe piața din Rusia, acolo unde costă 12 mii de ruble, echivalentul a 776 de lei. Așa cum explicam și mai sus, singura variantă de memorie în care este disponibil acest telefon este cea de 4GB memorie RAM, respectiv 64GB pentru stocarea de date. Momentan, nu se cunosc detalii în privința disponibilității modelului HTC Wildfire E2 Plus pe alte piețe internaționale.

Să vedem și ce configurație are noul HTC Wildfire E2 Plus, device dedicat sectorului de buget.

Smartphone-ul celor de la HTC vine cu un ecran de 6.8-inch în diagonală. Acest ecran are rezoluție HD+ adică 720 x 1600 pixeli. Totodată, vorbim despre un ecran care are o rată de împrospătare de 60Hz și un decupaj de tip waterdrop în partea de sus. Marginile telefonului nu sunt foarte groase în zonele laterale, în schimb ”bărbia” sa are dimensiuni mult mai vizbile. Pe spate, dincolo de logoul HTC, sunt vizibile senzorul de amprente și compartimentul dedicat camerei foto.

Sub capotă, HTC Wildfire E2 Plus ascunde un procesor de la Unisoc. Este vorba despre modelul Tiger T610, care este cuplat cu o memorie de 4GB RAM și cu 64GB dedicați stocării de date. Pentru utilizatorii interesați, facem precizarea că această capacitate nativă de stocare a datelor este extensibilă prin intermediul unui card de tip microSD.

În zona foto, device-ul se bucură de un setup destul de interesant. Avem un senzor primar de 13 megapixeli pe partea din spate, secondat de un alt senzor (ultra-wide) de 5 megapixeli și de alți doi senzori de imagine de 2 megapixeli fiecare (unul pentru adâncimea de câmp și un macro sensor). Pentru selfie-uri și sesiuni de videocalling, HTC Wildfire E2 Plus dispune de un shooter de 8 megapixeli.

Telefonul rulează Android 11 și are o baterie de 4.600 de miliamperi, fără să beneficieze însă de încărcare rapidă. Între alte opțiuni avem scanner de amprente și recunoaștere facială, suport dual SIM, 4G, dual-band WiFi, Bluetooth 5.0, GPS, A-GPS, Beidou și Glonass. Adițional, telefonul vine cu mufă audio de 3.5 mm pentru căști.

Vă reamintim că la începutul acestui an, HTC a lansat Wildfire E3 tot în Rusia. Telefonul are un ecran HD+ de 6,51 inci cu 1560 x 720 pixeli. Are Octa-Core MediaTek Helio P22. Are 4 GB RAM cu stocare de până la 128 GB și configurație de cameră quad din spate cu senzor primar de 13 megapixeli. În față, telefonul are un selfie shooter de 13 megapixeli

HTC Wildfire E3 este susținut de o baterie încorporată de 4000 mAh cu încărcare de 10 W și rulează pe Android 10. Dispune de un senzor de amprentă montat în spate, pe lângă deblocarea facială AI.