Stiri

Acesta este HTC U12 Plus » specificatii tehnice si primele pareri

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 6 ani

Dupa ce si-a vandut o parte importanta din divizia sa catre Google, HTC cauta sa se replieze rapid pe piata de telefoane si pregateste noul HTC U12 Plus pentru lansarea oficiala. Cei de la Venturebeat au pus mana pe primele imagini cu device-ul si ne prezinta in detaliu date despre viitorul terminal al companiei.

HTC U12 Plus viitorul flagship al producatorului: specificatii tehnice si pareri

Intr-adevar, HTC U12 Plus este aproape de lansarea oficiala, iar compania isi va imbogati portofoliul cu un flagship care pare destul de atractiv. Iata ce specificatii aduce acest nou varf de gama.

HTC U12 Plus

Partea frontala a lui HTC U12 Plus este dominata de un panel LCD, cu diagonala de 6-inch si rezolutie WQHD+ . Avem o camera frontala duala cu senzori de 8 megapixeli si o margine de sus destul de subtire, similara sustine Venturebeat cu HTC U11 EYEs. Conform aceleiasi surse, device-ul va rula din fabrica Android Oreo, in timp ce procesorul ales de producator este Snapdragon 845 de la Qualcomm. Adica chipset-ul dedicat varfurilor de gama in acest an.

HTC U12 Plus va avea 6 GB dedicati memoriei RAM si 64 sau 128 GB (in functie de versiune) pentru stocarea de date. Indiferent de versiune insa, aceasta memorie nativa ar urma sa poata fi extinsa via microSD. Terminalul se va baza pe o autonomie buna, datorita bateriei de 3420 de miliamperi. Pe partea din spate, avem de asemenea o camera foto duala, cu senzori de imagine de 16, respectiv 12 megapixeli, alaturi de un LED Flash si de un scanner pentru amprente.

De asemenea, va fi prezenta a doua generatie HTC dedicata Edge Sense, care a fost introdusa anul trecut de producator. Prin strangerea device-ului pe margini, aceasta tehnologie va conduce utilizatorul catre diverse functii ale telefonului. Dezvoltarea conceptului HTC U12 Plus a intampinat cateva probleme, detalii care au intarziat putin lansarea sa oficiala. Cu mai multe detalii despre HTC U12 Plus vom reveni in perioada urmatoare.

sursa: venturebeat

Summary
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
5 based on 2 votes