Reviews

HTC U12 Plus lansat oficial: pret, specificatii tehnice, pareri

Home  »  Reviews

CatMobile.ro

acum 6 ani

HTC a anuntat astazi oficial noul sau flagship, modelul HTC U12 Plus. Avem parte de un handset de top, care propune in sfarsit un design fara decupajul de tip iPhone, din ce in ce mai prezent pe piata. Cel mai nou varf de gama din Asia aduce o serie de imbunatatiri precum si tehnologii foarte importante si foarte bine primite inca de la debut.

Specificatii tehnice complete pentru HTC U12 Plus

  • – Display LCD (6) de 6-inch, aspect 18:9, rezolutie Quad HD, protectie Corning Gorilla Glass, 537 ppi
  • – Rezolutie ecran: Quad HD, 2880 x 1440 pixeli
  • – Procesor: Snapdragon 845, octa-core cu patru nuclee Kryo 385 de 2.8 Ghz si alte patru nuclee Kryo 385 de 1.7 Ghz
  • – Placa video: Adreno 630
  • – Memorie RAM: 6GB
  • – Memorie ROM: 64/128 GB (suporta microSD si extindere pana la 2TB)
  • – Sistem de operare: Android 8.0 Oreo (customizat cu interfata HTC Sense); Producatorul anunta si update catre Android P
  • – Baterie: 3.500 mAh cu tehnologie fast charging Quick Charge 3.0 (se incarca in 30 de minute pana la 50%)
  • – Camera frontala duala de 8 +8 megapixeli (filmeaza la rezolutie Full HD si are diafragma f/2.0)
  • – Camera principala duala de 12+16 megapixeli (filmeaza 4K cu 60 cadre pe secunda si Full HD cu pana la 240 cadre pe secunda)
  • – Tehnologie 4G LTE, bluetooth v5.0, Wi-Fi si VoWiFi
  • – GPS cu A-GPS si GLONASS, port USB Tip C (v3.1)

Pareri HTC U12 Plus

HTC a mizat in noul proiect HTC U12 Plus pe un ecran diferit decat se asteptau multi dintre specialisti. Compania a optat pentru tehnologie Super LCD (6) si nu pentru tehnologie OLED, semn ca noul varf de gama va fi mai mult focusat pe consumul de energie.

HTC U12 Plus (3)

Ecranul are diagonala mare (6-inch) si o densitate a pixelilor excelenta, plus o rezolutie impecabila (Quad HD, 1440 x 2880 px).

Cei de la HTC propun in acest an un flagship echipat cu cel mai puternic procesor de pe piata (Snapdragon 845, de la Qualcomm) plus o memorie RAM de 6GB si 64/128 GB pentru stocarea de date. Pare sa fie totul suficient pentru o experienta de cel mai inalt nivel.

Vestea si mai buna este ca dincolo de constructia foarte atractiva a device-ului, aceasta este si una rezistenta. HTC U12 Plus este rezistent la apa si praf, fiind incadrat in clasa de protectie IP68.

Sistemul dual-camera este prezent atat frontal, cat si pe spatele handset-ului. Forta device-ului in compartimentul foto spate este asigurata de cei doi senzori (Ultra Pixel si telephoto) cu rezolutii de 12 si 16 megapixeli. Dincolo de zoom si stabilizare optica, terminalul permite accesul la tehnologia UltraSpeed Autofocus, prin care utilizatorul va putea beneficia de detectie fata si laser.

HTC U12 Plus (4)

Doi senzori de 8 megapixeli servesc drept calitate pentru camera frontala si se vor demonstra a fi foarte utili pentru cei care iubesc la nebunie selfie-urile si, eventual, sesiunile lungi de video calling.

HTC n-a renuntat la tehnologia Edge Sense, doar ca de aceasta data avem a doua generatie a acestui modul. Utilizatorul poate strange sau atinge marginile HTC U12 Plus si poate declansa astfel diverse functii (asistent vocal, camera foto samd).

Si pentru ca vorbim de un varf de gama de la HTC, modelul HTC U12 Plus corespunde din toate punctele de vedere la nivel de sunet. Avem chiar si sunet wireless de inalta rezolutie plus sunet extern HTC BoomSound (difuzoare de cea mai buna calitate). Castile de tip USonic vor fi in continuare incluse in kit.

HTC U12 Plus (1)

Smartphone-ul ruleaza Android 8.0 (Oreo) din fabrica si aduce in varianta preloaded atat Google Assistant cat si Amazon Alexa. Scannerul de amprente este plasat pe spate, iar bateria (3.500 mAh) cu tehnologie de incarcare rapida ar trebui sa fie suficienta pentru o zi de autonomie la utilizare hard. HTC U12 Plus cantareste 188 de grame si are o grosime de 8.7 milimetri.

Cat costa noul HTC U12 Plus?

Compania lanseaza noul varf de gama in trei optiuni diferite de culoare: negru ceramic, rosu si albastru (translucent). De remarcat ca aceasta ultima culoare disponibila este una speciala, HTC anuntandu-ne ca viitorul cumparator va putea inclusiv admira ceea ce se afla sub capacul de pe spatele telefonului. Interesant.

Conform celor de la The Verge, HTC U12 Plus poate fi achizitionat deja la pre-comanda pentru suma de 799€. Asta daca doriti versiunea cea mai blanda (64Gb stocare de date). Versiunea mai puternica (128 Gb stocare de date) costa 850€.

Summary
product image
Aggregate Rating
5 based on 4 votes
Brand Name
HTC
Product Name
HTC U12 Plus
Price
799