Stiri

HTC U12 Life, primele detalii despre viitorul mid-range de la HTC

Home  »  Stiri

catmobile

acum 6 ani

In ultimele zile, au iesit la suprafata informatii legate despre viitorul smartphone mid-range al HTC, smartphone care a primit numele de cod „Imagine Life”. Conform publicatiei Fonearena, acest telefon ar urma sa imbrace denumirea oficiala de HTC U12 Life.

HTC U12 Life primele specificatii tehnice neoficiale

Modelul la care lucreaza HTC are momentan un nume de cod si nu exista informatii oficiale care sa confirme ca de fapt „Imagine Life” ar urma sa fie HTC U12 Life. E drept mai multe site-uri de specialitate din China converg catre aceasta idee, astfel ca ne permitem sa discutam despre smartphone-ul pe care il testeaza HTC ca despre viitorul HTC U12 Life.

Se pare ca modelul mid-range va fi echipat cu un ecran de 6-inch in diagonala, ecran care va avea o rezolutie Full HD+ (adica 2160 x 1080 pixeli), sticla curbata 2.5D si protectie Corning Gorilla Glass.

Sub capota, viitorul HTC U12 Life ar urma sa incorporeze un procesor bun din zona mid-range, mai cu seama chipset-ul Snapdragon 636, un octa-core de la Qualcomm, suficient de rapid si de eficient. Alaturi de acest procesor, HTC va rula o memorie de 4GB RAM, o capacitate care pare sa devina standard pentru terminalele din zona mijlocie a pietei.

HTC U12 Life (2)

Exista posibilitatea ca HTC sa ne rezerve surpriza placuta de a lansa si o versiune de 6GB RAM pe viitorul HTC U12 Life. Ne-am bucura!

In ceea ce priveste sectorul foto, Fonearena confirma ca HTC U12 Life va avea un setup dual pe spate, cu senzori de imagine de 16 si 5 megapixeli, camera echipata cu PDAF si capacitate de inregistrare video la rezolutie 4K. Frontal, HTC va miza pe o camera de 13 megapixeli, care va include un blitz si optiunea beauty mode.

Noul device al companiei va avea la bord o baterie de 3.600 de miliamperi si va include optiuni de conectivitate importante precum dual SIM, tehnologie bluetooth 5.0 si NFC. Nu suntem inca siguri ce fel de sistem de operare va avea HTC U12 Life, dar probabil ca taiwanezii vor apela la Android 8.0 Oreo sau 8.1 Oreo.

Daca este sa dam crezare acestor informatii, atunci putem conchide ca HTC U12 Life merge pe aceeasi linie a specificatiilor pe care le-au propus si HMD Global prin Nokia X6 sau Xiaomi prin Xiaomi Redmi Note 5 Pro. Probabil si suma pe care o va solicita producatorul pentru acest terminal va fi una similara cu cea pe care o cer Nokia si Xiaomi pentru device-urile lor, asa ca ne asteptam ca HTC U12 Life sa coste sub 300 de dolari.

Specificatii cheie (neoficiale) HTC U12 Life

  • ecran de 6-inch cu rezolutie Full HD+
  • Procesor Snapdragon 636, octa core
  • 4GB RAM
  • 64 GB stocare de date (extensibila)
  • Camera principala duala 16+5 megapixeli
  • Camera frontala 13 megapixeli
  • Baterie de 3.600 mAh
  • Dual SIM
  • Android v8.0 Oreo sau v8.1 Oreo
  • NFC, GPS, bluetooth 5.0
  • Pret: sub 300 de dolari
Summary
product image
Aggregate Rating
3.5 based on 4 votes
Brand Name
HTC
Product Name
HTC U12 Life