Stiri

HTC U11 primeste update la Android 8.0 Oreo

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 6 ani

HTC U11 (2)In debutul lunii noiembrie, HTC a lansat oficial modelul HTC U11 Life ca parte a proiectului Android One. Acest terminal ruleaza din fabrica Android 8.0 Oreo si datorita incadrarii sale in programul Android One va avea parte de cele mai noi si importante actualizari ale platformei de la Google pentru urmatorii doi ani. La nicio o luna distanta, compania taiwaneza aduce Android 8.0 Oreo si pe varful sau de gama, HTC U11.

Vicepresedintele Mo Versi a confirmat pe 25 noiembrie aceasta informatie: „Sper ca ati avut parte de o Zi a Recunostintei fericita. Update-ul la Oreo pentru HTC U 11 este pregatit”. Versi a confirmat si ca update-ul la Android 8.0 Oreo ar trebui sa apara printr-o notificare pentru toti cei care au achizitionat HTC U11 la liber.

Update-ul la Android 8.0 Oreo pentru HTC U11 are 1.28 GB

Versiunea de update pentru HTC U11 are 1.28 GB si vine sub forma 2.31.617.2. Update-ul aduce evident Android 8.0 Oreo, dar si numeroase imbunatatiri de sistem precum si patch-ul de securitate de pe luna noiembrie.

Dupa cum ati putut afla de pe blogul nostru, Android 8.0 Oreo a ajuns pe 0.3% din dispozitivele Android, o cifra foarte mica, mai ales ca grosul ei era asigurat de telefoanele de la Google. U11 de la HTC devine unul dintre primele dispozitive non-Google care primesc acest update. Fie ca esti posesor de HTC U11, fie ca nu si esti curios sa aflii ce aduce Oreo poti consulta acest top 10 secrete si avantaje ale Android 8.0 Oreo de pe blogul nostru.

Summary
HTC U11 primeste update la Android 8.0 Oreo
Article Name
HTC U11 primeste update la Android 8.0 Oreo
Description
Varful de gama al HTC, modelul HTC U11, a primit update-ul mult asteptat catre cel mai nou sistem de operare Google, Android 8.0 Oreo