Stiri

HTC U11 Plus: s-a confirmat data oficiala de lansare

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Prin intermediul Weibo, s-a primit confirmarea ca device-ul HTC U11 Plus va fi lansat oficial in luna noiembrie. Telefonul care va avea ecran full-screen bezel-less si procesor Snapdragon 835 de la Qualcomm va primi „unda verde” din partea producatorului taiwanez in data de 2 noiembrie.

HTC U11 Plus va fi lansat pe 2 noiembrie

Pe reteaua de socializare Weibo descoperim aceasta invitatie care ne confirma ca HTC U11 Plus va fi prezentat in data de 2 noiembrie in localitatea Taipei.

HTC U11 Plus (2)

Litera „U” prezenta pe afisul promotional este confirmarea cea mai importanta, pentru ca este clar ca la mijloc este vorba despre un produs din gama U de la HTC. Conform unor informatii anterioare este clar ca taiwanezii au programat pentru debutul lunii noiembrie (si-asa o data destul de tarzie) lansarea primului terminal full-screen bezel-less. In acest moment, HTC nu are un astfel de flagship pe piata.

HTC U11 Plus va adopta design-ul bazat pe sticla precum se va inscrie si in trendul momentului: display bezel-less. Marginile sale sunt foarte subtiri in timp ce panelul va avea o diagonala de 5.99 inch, un ecran care va suporta o rezolutie 2880 x 1440 pixeli si va avea format 18:9.

Informatiile precedente sugereaza ca HTC U11 Plus va fi motorizat de un procesor Snapdragon 835 de la Qualcomm, cel mai puternic octa-core de pe piata. Acesta va fi „asociat” cu versiuni diferite de 64/128 GB pentru stocarea de date si cu 4 sau 6 GB memorie RAM. Camera foto principala va avea o rezolutie de 13 megapixeli, in timp ce selfie-cam-ul va fi unul de 8 megapixeli. Cel mai probabil, vom avea un nou flagship al HTC cu certificare IP68, o certificare care ne asigura ca HTC U11 Plus va putea fi scufundat chiar in apa la 1.5 metri adancime pentru 30 de minute. Fara indoiala, acumulatorul sau va avea o capacitate mare, dar momentan nu se vorbeste despre o capacitate exacta a acesteia. Ce este cert, este faptul ca acumulatorul de pe noul HTC U11 Plus va avea parte de tehnologie de incarcare rapida (Qualcomm QuickCharge 3.0). Nu in ultimul rand, de pe noul flagship nu va lipsit functia Edge Sense pe care am vazut-o deja pe varful de gama HTC U11.

Conform site-ului myfixguide.com terminalul va costa 607 dolari, adica peste 2300 de lei.

Summary
 HTC U11 Plus: s-a confirmat data oficiala de lansare
Article Name
HTC U11 Plus: s-a confirmat data oficiala de lansare
Description
Reteaua de socializare Weibo dezvaluie un poster promotional care confirma data de lansare a HTC U11 Plus, item cu ecran bezel-less si SD835