Reviews

HTC U11 EYEs a fost lansat oficial

Home  »  Reviews

CatMobile.ro

acum 6 ani

Asa cum va anuntam in urma cu cateva zile, astazi, cei de la HTC au lansat oficial device-ul HTC U11 EYEs. Este vorba despre cel mai recent mid-range din portofoliul companiei taiwaneze, care se bazeaza, cum altfel, pe un ecran in format 18:9.

Totodata, la fel ca si originalul HTC U11 sau ca modelul de mai mari dimensiuni, HTC U11 Plus, si acest telefon are incorporata tehnologia HTC Edge Sense, care prin strangerea marginilor produce contactul direct dintre utilizator si diverse optiuni ale terminalului. Avem toate detaliile importante de dupa lansarea oficiala, aici.

Ce aduce HTC U11 EYEs si care sunt principalele sale atuuri

Noul phablet din portofoliul companiei HTC se bazeaza pe un ecran de 6-inch in diagonala. Este vorba de un Super LCD 3 cu protectie Corning Gorilla Glass si format 18:9. Acest ecran poate suporta o rezolutie maxima Full HD+ adica 2160 x 1080 pixeli.

HTC U11 EYEs

HTC U11 EYEs

Sub capota, producatorul a optat pentru includerea unui procesor foarte puternic din gama mid-range. Snapdragon 652, un chipset octa-core pe 64 de biti este cuplat de HTC cu placa video Adreno 510 GPU. Alaturi de aceasta platforma mobila, functioneaza cei 4 GB dedicati memoriei RAM precum si varianta standard a memoriei native de 64 GB. Aceasta din urma poate fi extinsa de utilizator cu ajutorul cardurilor de memorie externa, ce pot extinde capacitate de stocare a datelor pana la 256 GB.

Din pacate, HTC U11 EYEs ruleaza spre deosebire de celelalte terminale din gama U11, doar Android Nougat, versiunea 7.1.2, customizata de catre producator cu interfata proprietara, HTC Sense UI.

Noul phablet HTC U11 EYEs este dual SIM si are capacitatea de a se proteja impotriva prafului si a apei, fiind certificat IP 67. Beneficiaza de un senzor de amprente rapid si are o greutate de 185 de grame. Grosimea sa atinge 8.5 milimetri, iar inaltimea a fost stabilita la 157.9 milimetri.

HTC U11 EYEs (2)

Dotarile foto propun o experienta reusita, atat prin impactul pe care il are camera principala, cat si prin eforturile camerei frontale. Aceasta din urma este duala si include doi senzori de cate 5 megapixeli fiecare, plus o apertura F/2.2.

Camera principala de pe spate se bazeaza pe un senzor de imagine de 12 megapixeli, cu dual led flashh, PDAF, senzor BSI si stabilizare optima plus apertura excelenta F/1.7. De mentionat ca aceasta camera poate filma inclusiv la rezolutii 4K, Ultra HD.

Pe langa senzorul de amprente de pe spate, telefonul HTC U11 EYEs poate fi deblocat cu ajutorul tehnologiei de deblocare faciala.

Spatele telefonului este unul din sticla, iar acumulatorul sau pare unul de foarte buna calitate. Acesta are o baterie mare, de 3.930 de miliamperi, plus tehnologie de incarcare rapida Qualcomm Quick Charge 3.0.

HTC U11 EYEs pret si disponibilitate

HTC U11 EYEs este disponibil deja la precomanda in China, tara unde poate fi achizitionat acum, dupa lansare, la 512 dolari. Livrarile pentru pre-comenzile efectuate in aceasta zona vor incepe din data de 25 ianuarie.

HTC U11 EYEs (3)

Smartphone-ul de tip phablet a fost de asemenea anuntat pe piete precum Hong Kong sau Taiwan, acolo unde pe perioada pre-comenzilor, cumparatorii se vor putea bucura de cateva accesori cadrou printre care HTC Rapid Charger 3.0 cu port USB tip C, o folie de protectie, un adaptor si tricouri model HTC 20. Cu certitudine, noul phablet HTC U11 EYEs va ajunge si in Romania. Vom avea grija sa va anuntam cand si sa va oferim detalii suplimentare in perioada urmatoare.

Summary
product image
Aggregate Rating
4 based on 1 votes
Brand Name
HTC
Product Name
HTC U11 EYEs