Stiri

HTC U Ultra pret si specificatii tehnice

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

HTC U Ultra »» Android smartphone » Display 5.7″ Ticker touchscreen, 12 MP camera, 4GB RAM, 64 GB internal storage, 3000 mAh battery, Android 7.0 Nougat, Wi-Fi, GPS, Bluetooth.

HTC a fost la un moment dat prima companie care a creat un smartphone cu Android, insa de-alungul timpului a fost depasita categoric la capitolul vanzari de Samsung, LG, Huawei si mai nou, chiar si de Xiaomi. HTC 10 (vezi aici recenzia), un smartphone lansat in aprilie anul trecut, a fost un device bun, care n-a facut insa fata presiunilor de pe piata de telefonie mobila inteligenta. In ce sens? In sensul ca HTC 10 a avut vanzari destul de modeste raportat la asteptarilor companiei. HTC 10 a primit review-uri pozitive din partea specialistilor, celebrul CNET laudand performanta smartphone-ului pentru „calitatea sa audio si interfata customizabila”. In acelasi timp, alte surse au criticat performanta camerei foto a telefonului precum si autonomia precara a bateriei, comparativ cu ceea ce anunta HTC. In schimb, The Verge a acordat HTC 10 un rating de 8.0 din maximul de 10, criticand doar designul plictisitor si pretul relativ mare.

La aproape un an de la aparitia HTC 10, presa internationala de specialitate anunta o decizie surprinzatoare a companiei HTC. Mai exact, in 2017 nu vom avea din cate se pare parte de un HTC 11, asa cum era de asteptat. HTC a decis sa-si schimbe planurile si sa incerce ceva realmente drastic, menit sa arunce in aer tiparele obisnuite si oarecum asteptate din partea companiei. Noul „HTC 11” va fi de fapt noul HTC U Ultra!

…aici huse si accesorii pentru telefoane HTC

…aici huse si accesorii pentru HTC 10

HTC U Ultra va fi din cate se pare flaghshipul anului 2017 pentru compania amintita, care va propune un smartphone mai aproape ca stil de Samsung, cu toate ca sectorul pe care va intra varful sau gama va fi unul greu de gestionat. Conform primelor informatii, in Statele Unite, HTC U Ultra va costa aproximativ 750 de dolari si conform surselor Forbes va fi echipat cu urmatoarele caracteristici:

HTC U Ultra specificatii

  • – Procesor Snapdragon 821
  • – Memorie RAM: 4GB
  • – Memorie Flash: 64 GB cu posibilitate de extindere
  • – Display: 5.7 inch (1440 ppi)
  • – Baterie: 3000 mAh
  • – Camera foto: 12 megapixeli
  • – Software: Android 7.0 Nougat

HTC U Ultra va avea sticla protectoare (vezi aici folii de protectie HTC) asemanatoare cu ceea ce gasim la Samsung, dar nu va fi rezistent la apa. Design-ul unibody din aluminiu marca HTC va disparea dupa toate probabilitatile si nu vom avea parte nici macar de casti audio jack, un detaliu care va supara cu siguranta o mare parte dintre fanii HTC. Mai mult decat atat, HTC a „imprumutat” de la LG celebrul „ticker display”, prezent in serille V si remarcabil in cazul telefonului LG V20. Acest amanunt este privit de specialisti drept un plus de calitate pentru noul HTC U Ultra, dar ramane de vazut cum va fi privit el de catre fanii companiei.

HTC U Ultra

HTC U Ultra

Summary
product image
Author Rating
1star1star1star1stargray
Aggregate Rating
5 based on 1 votes
Brand Name
HTC
Product Name
HTC U Ultra