Reviews, Stiri

HTC One X10 lansat pe piata din Rusia

Home  »  Reviews  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

HTC One X10 „Big Style meets bigger battery„. Cam asa suna prezentarea de tip tease a viitorului HTC One X10, un smartphone asteptat cu nerabdare pe piata de catre fanii HTC si nu numai. Conform asteptarilor, noul device al companiei taiwaneze va avea parte de o baterie cu o capacitate foarte generoasa si un look spectaculos.

HTC One X10 devine oficial in Rusia

HTC One X10 a aparut in discutiile de specialitate inca din finalul anului trecut, insa primele indicii despre noul smartphone cu caracteristici phablet al HTC s-au conturat undeva la inceputul anului 2017. In aceasta perioada de inceput de an au aparut si primele detalii valoaroase despre caracteristicile acestui dispozitiv.

HTC One X10 (1)

Se stia deja ca HTC One X10 (vezi accesorii HTC One) va miza pe un procesor de tip octa-core pe 64 de biti produs de catre cei de la MediaTek. Chipsetul in cauza este Helio P10, care va beneficia de o frecventa inalta de 2.2 Ghz. Alaturi de acesta, vom descoperi utilitatea placii video Mali T860, tactata si ea la frecventa de 550 MhZ. In tot acest context, HTC One X10 pare sa fie un handset de calitate, fara probleme in a rula jocuri cu specificatii ridicate sau eventuale dificultati la capitolul multitasking.

Poate cel mai interesant detaliu legat de acumulatorul sau de mare capacitate nu a iesit insa suficient la suprafata din timp. Anuntul companiei este unul cat se poate de edificatoriu si atragator. „Big Style meets bigger battery” ne conducea catre ideea ca am putea avea parte in cazul acestui phablet de o baterie cu o capacitate foarte mare, insa din pacate, la momentul respectiv acest detaliu ramanea o necunoscuta cat se poate de captivanta. Cel putin privitor la acest detaliu, HTC si-a tinut bine ferecat sub cheie, secretul. Cum insa HTC One X10 a fost lansat in Rusia, putem sa va confirmam acum ca device-ul va beneficia de o baterie de 4000 mAh cu autonomie de pana la 744 de ore in standby (3G), respectiv pana la 25 de ore in convorbiri. O singura incarcare, sustine insa compania producatoare, poate aduce o autonomie de pana la 2 zile pentru acest handset, in conditii normale de utilizare.

O certitudine a calitatii vine la capitolul design care mi se pare intr-adevar unul captivant, dar si la capitolul afisaj. Ecranul HTC One X10 are o diagonala de 5.5 inch si o rezolutie Full HD. In conformitate cu zvonurile lansate de GSMArena, IPS LCD-ul noului HTC One X10 va beneficia de protectie Corning Gorilla Glass, in timp ce smartphone-ul va rula Android 7.0 Nougat inca din fabrica. Alte specificatii vehiculate si confirmate iata acum oficial, sunt legate de memoria de tip RAM (3GB conform tuturor surselor de informare) si de capacitatea de stocare interna care va atinge 32 GB in forma sa initiala.

Site-ul FoneArena sustinea in februarie ca dotarile foto ale noului HTC One X10 vor fi interesante si productive. Deocamdata, pe hartie, putem confirma partial acest aspect. Camera principala a dispozitivului va avea o rezolutie de 16 megapixeli, in timp ce pentru camera secundara (frontala) producatorul taiwanez a alocat un senzor de imagine de 8 megapixeli.

HTC One X10

Pe piata din Rusia, HTC One X10 are un pret incredibil: aproape 20 de mii de ruble. In traducere, aceasta suma se apropie de 360 de dolari, ceea ce in opinia mea este aproape revoltator. Stim deja ca handset-urile celor de la HTC care arata foarte bine au astfel de preturi mari, insa recunosc, mi se pare ca HTC One X10 devine un terminal cam scump pentru ceea ce ofera. Sigur, este placut sa aflii ca dispozitivul vine cu Android 7.0 Nougat, cu un procesor de foarte buna calitate si cu o baterie de o asemenea capacitate, dar oare, nu exista si alte solutii mai confortabile la acelasi pret? In fine, aceasta discutie probabil ca trebuie purtata separat. Nu stim inca daca device-ul HTC One X10 va ajunge si pe alte piete, dar daca vreti sa aflati acest detaliu, ramaneti alaturi de Catmobile, pentru ca vom updata acest articol imediat ce vom avea informatii noi. Nu uitati sa verificati oferta noastra de huse HTC pe care vi le oferim la cele mai bune preturi din Romania.

Summary
product image
Author Rating
1star1star1stargraygray
Aggregate Rating
5 based on 4 votes
Brand Name
HTC
Product Name
HTC One X10