Stiri

HTC Ocean Life detalii » handset cu Snapdragon 660 si display Full HD

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Cei de la HTC se pregatesc sa lanseze un nou mid-range atractiv, iar primele detalii legate de viitorul terminal au iesit deja la iveala. Smartphone-ul are numele de cod HTC Ocean Life si vine cu cateva specificatii foarte interesante, remarcandu-se prin dotari foto puternice si un procesor extrem de valoros pentru segmentul mid-range.

HTC Ocean Life specificatii

Seria HTC U se va imbogati in curand cu un mid-range foarte interesant. Dupa lansarea flagshipului HTC U 11 care se spune ca face deja o impresie excelenta in zona asiatica, compania vizeaza lansarea unui mid-range foarte atragator si foarte puternic.

Noul device are momentan numele de cod HTC Ocean Life, iar primele amanunte legate de acesta au aparut deja in presa sub forma unor scurgeri de informatii. Terminalul va avea la bord un procesor foarte puternic pentru gama mid-range: Qualcomm Snapdragon 660, un chipset despre care am discutat si noi destul de intens pe blogul catmobile.

HTC Ocean Life

Alte avantaje ale noului mid-range de la HTC sunt display-ul cu diagonala de 5.2 inch si rezolutie Full HD si cea mai noua versiune de bluetooth de pe piata, 5.0. Totodata, HTC Ocean Life va rula din fabrica Android 7.1.1 Nougat, customizat cu cea mai noua versiune a interfatei HTC Sense (v9.0). Dotarile foto sunt remarcabile pentru acest segment, atat pe partea din fata cat si pe partea din spate device-ul avand camere cu rezolutie de 16 megapixeli.

Din pacate, din primele detalii reiese ca acumulatorul HTC Ocean Life are o capacitate surprinzator de mica, in cuantum de 2600 mAh. In schimb, telefonul va folosi tehnologie Edge Sense si nu va fi privat de deja celebra tehnologie HTC USonic, ceea ce inseamna ca HTC Ocean Life nu va veni cu mufa de 3.5 milimetri. Utilizatorul va putea asculta muzica prin intermediul portului USB Type C.

Pentru moment, cam acestea sunt informatiile care au iesit in presa la aceasta ora si probabil ca nu va trebui sa asteptam foarte mult pana atunci cand HTC Ocean Life va scapa (sau nu) de numele de cod si va imbraca haine oficiale. Vom reveni cu detalii despre acest interesant mid-range in perioada urmatoare si va vom tine la curent cu desfasurarea evenimentelor in ceea ce-l priveste. Ramaneti alaturi de noi!

Summary
HTC Ocean Life detalii: handset cu Snapdragon 660 si display Full HD
Article Name
HTC Ocean Life detalii: handset cu Snapdragon 660 si display Full HD
Description
HTC Ocean Life va fi un mid-range foarte puternic pe care HTC il va lansa in perioada urmatoare: detalii si specificatii aici