Reviews

Htc Desire 828 review, specificatii tehnice si recomandari

Home  »  Reviews

CatMobile.ro

acum 7 ani

In ultima vreme, cei de la HTC par sa se lupte constant pentru a reveni in prim plan. Chiar daca nu exista prea multe dubii legate de calitatea telefoanelor produse de HTC, brandul a avut probleme reale in a rezolva problema competitivitatii in ceea ce priveste preturile. Noul HTC Desire 828 incearca sa rezolve aceasta problema pentru puternicul concern taiwanez, avand deja o cota de piata foarte buna. Mai jos, puteti citi un scurt review HTC Desire 828 cu argumente pro si contra, precum puteti afla si numeroase detalii despre felul in care acest telefon functioneaza si despre HTC Desire 828 pret.

HTC Desire 828 review

Duelul de la distanta dintre marile companii asiatice este in plina desfasurare pe piata de smartphones. HTC incearca sa-si faca loc din nou catre varf, iar propunerea sa HTC Desire 828 se vrea a fi o puternica replica a taiwanezilor. Acest dual sim arata bine, se misca bine, nu costa foarte mult si promite suficient. Apartine clasei UltraPixel introdusa prima data de HTC in varianta HTC One. Prin aceasta tehnologie, HTC sustine ca printr-un senzor de imagine mai mare poate oferi utilizatorului cadre mult mai clare si sugestive in special pentru selfie-uri, ceea ce trebuie sa recunoastem, pe hartie suna bine. Vestea buna este insa ca si faptic, HTC Desire 828 reuseste intr-adevar sa surprinda cadre mult mai clare si mai avantajoase pentru utilizator prin sistmeul sau de camere. Echipat cu un display full HD de 5.5 inch si un procesor Mediateh de 1.5 Octa Core pe 2GB RAM si 15 GB spatiu de stocare, acest device corespunde celor mai ridicate cerinte de pe piata mid range.

Smartphone-ul ruleaza inca pe Android 5.1 ceea ce din punctul meu de vedere este un pas in spate, dar trebuie sa tinem cont ca telefonul a fost lansat in noiembrie 2015. Ca aspect, HTC Desire 828 este foarte placut si trebuie sa specificam faptul ca este sprijinit si de interfata celor de la HTC Sense 6.0 UI. Interfata grafica arata bine si important pentru orice utilizator: smartphone-ul se misca bine. Mali T720MP3 joaca la acest capitol un rol vital. Dual sim-ul celor de la HTC are rezolutie Full HD (1080×1920) si o super camera Ultrapixel pentru selfie pe langa camera principala de 13 megapixeli OIS. Este un dual sim care se simte bine in regimul de conectivitate 4G (atat pentru FDD cat si pentru TDD) si beneficiaza de o baterie de 2800 mAh, care asigura o buna autonomie conform informatiilor de pe site-ul oficial al companiei.

…. vezi Huse si carcase pentru HTC

Opinii despre HTC Desire 828

Argumente PRO: in ciuda faptului ca este o phableta de 5.5 inch, HTC Desire 828 este comfortabil si placut ca aspect. Este usor sa urmaresti filme pe acest smartphone sau diverse clipuri. In plus, HTC BoomSound ofera o experienta audio extrem de placuta, sunetul fiind excelent (telefonul are doua difuzoare). Procesorul OctaCore Mediatek isi face foarte bine treaba, ruleaza rapid si bine. Este capabil sa ruleze jocuri destul de solicitante! Eu spre exemplu am testat Asphalt 8-Airbone si pot spune ca HTC Desire 828 s-a descurcat foarte bine, fara urma de lag. La capitolul multitasking smartphone-ul HTC Desire 828 sta de asemenea foarte bine, in timp ce camerele sale foto va vor impresiona.

Argumente CONTRA: atentie, nu are ecran de protectie! Deranjant daca ma intrebati pe mine. De asemenea, un alt aspect deloc placut este faptul ca desi procesorul ruleaza bine pe acest dispozitiv sa nu fiti deloc surprinsi daca veti observa ca telefonul se incalzeste extrem de repete. Pe de alta parte am fost oarecum rezervat pana acum in privinta designului sau si trebuie sa marturisesc sincer ca il gasesc oarecum neinspirat. Prea mult plastic pentru o phableta care are rivali de temut pe piata. Mai mult decat atat, desi se lauda cu o autonomie buna a bateriei, HTC nu se ridica la nivelul asteptarilor in privinta acumulatorului, care arata bine doar pe hartie.

Htc Desire 828 review, specificatii tehnice, pret de vanzare si recomandari

Summary
product image
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
4.5 based on 3 votes
Brand Name
Htc
Product Name
Htc Desire 828