Reviews, Stiri

HTC Desire 650 review, caracteristici, poze si pret pentru Romania

Home  »  Reviews  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

HTC Desire 650, un smartphone entry-level cu un aspect extrem de interesant, ajunge din luna februarie si in Europa, dupa ce la finalul lunii noiembrie fusese lansat in exclusivitate pentru piata taiwaneza. Vorbim despre un item care va avea un pret acceptabil inclusiv pentru piata din Romania, sustinut puternic de un brand important la nivel mondial si care ofera o nota proprie de personalitate si eleganta. Alte trei modele de HTC care va pot starni interesul, care nu va vor scoate prea multi bani din buzunar si despre care puteti gasi amanunte pe larg pe catmobile.ro sunt HTC Desire 620, HTC Desire 828 si HTC Desire 628.

HTC Desire 650 review

HTC ne-a obisnuit sa lanseze un numar mare de terminale in fiecare an. Pe o piata extrem de agresiva, intr-o perioada de competivitate excesiva in care tot mai multe companii reusesc sa ofere telefoane mobile decente sau chiar premium la preturi echilibrate, HTC isi continua politica inovativa si atragatoare pentru orice piata, indiferent ca discutam despre Asia, Europa sau America de Nord. HTC Desire 650 a fost lansat in noiembrie 2016, spre final de luna. Ajunge iata, dupa cateva luni in Europa, intr-un moment in care HTC pare aproape sa ofere in curand inca un smartphone de top. Evident ca salutam orice smartphone de top al acestei companii renumite care a trecut in ultimii ani se spune prin momente delicate, dar nu putem sa ignoram aparitia unor terminale entry-level cu specificatii decente si preturi perfect aplicabile chiar si pietei din tara noastra.

Este si cazul HTC Desire 650, un smartphone care din punctul meu de vedere arata in primul rand foarte bine. Este elegant, usor, destul de subtire, beneficiaza de un sistem audio excelent (prezenta BoomSound pe doua difuzoare stereo frontale ridica in mod inevitabil nivelul de performanta audio) si de un procesor care pana acum, pentru alte terminale a facut o treaba buna. HTC Desire 650 nu are un design revolutionar. Nu este impresionant. Nu i-as spune nici macar impunator. Dar este placut si bine, foarte bine, construit. Display-ul telefonului are 5 inch si o rezolutie nativa 1280×720 pixeli (HD). Totodata, el este protejat de sticla Corning Gorilla Glass. Chiar si-asa, nu evitati sa achizitionati o folie de protectie HTC si pentru mai multa siguranta o husa HTC Desire 650, despre care puteti afla mai multe amanunte printr-un simplu click.

HTC Desire 650 review, caracteristici

HTC Desire 650 review, caracteristici

Pentru ca tot vorbeam de capacitatea procesorului, trebuie sa spunem ca „vinovatul de serviciu” este quad-core-ul Snapdragon tactat la frecventa de 1.2 Ghz, in timp ce in „spatele” sau HTC a optat pentru o solutie simpla: 2GB memorie RAM respectiv 16 GB memorie flash. Evident, spatiul de stocare poate fi suplimentat prin intermediul unui card microSD, HTC Desire 650 beneficiind de un slot de card de acest tip.

HTC Desire 650 ruleaza pe Android 6.0 Marshmallow, iar platforma este customizata cu deja celebra interfata grafica HTC Sense. Nu vom trece peste sectiunea dedicata camerelor foto. Specificatiile sunt destul de interesante pentru un smartphone entry-level accesibil ca pret: camera foto principala de 13 megapixeli cu deschidere f/2.2 si o alta camera frontala pentru selfie-uri cu un senor de imagine de 5 megapixeli si o deschidere f/2.8. Atat camera principala cat si camera secundara a HTC Desire 650 pot filma in rezolutie Full HD cu suport HDR.

HTC Desire 650 pret, disponibilitate si autonomie

Noul smartphone HTC Desire 650 se bazeaza pe un acumulator de 2200 mAh. Terminalul este compatibil 4G LTE si beneficiaza de port microUSB 2.0, de ultima generatie de bluetooth, dar si de jack audio de 3.5 milimetri. Daca sunteti interesati de achizitionarea acestui item, retineti ca HTC Desire 650 poate fi achizitionat in doua culori diferite: negru cu albastru si alb cu galben. O combinatie interesanta, care repet, din punctul eu de vedere explica acea personalitate proprie pe care device-ul o ofera. Aparitia sa in Europa nu va trece cu siguranta neobservata, iar cel mai probabil, HTC Desire 650 va putea fi achizitionat pentru o suma de maxim 200-220 de euro. In Romania exista sanse foarte mari sa-l gasim mai ieftin in oferta emag sau chiar si mai ieftin sub forma de abonament la companiile de telefonie autorizate.

Summary
product image
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
5 based on 3 votes
Brand Name
HTC
Product Name
HTC Desire 650
Price
Euro 200