Reviews

HTC Desire 620 pret, specificatii, review si impresii pro si contra

Home  »  Reviews

CatMobile.ro

acum 7 ani

HTC Desire 620, succesorul modelului HTC Desire 610 este un smartphone de tip mid-range, cu un design extrem de placut si un pret ademenitor. Pentru mai multe informatii legate de acest model de telefon, consultati HTC Desire 620 review mai jos, dar aruncati si o privire peste pretul HTC Desire 620 precum si pe argumentele pro si contra ale acestui terminal, pentru a va face o idee si mai clara asupra calitatii sale.

HTC Desire 620 review

HTC Desire 620 aduce utilizatorului conectivitate de tip 4G si un ecran de 5 inch cu rezolutie HD. Smartphone-ul are la baza un procesor Octa Core Qualcomm Snapdragon 420 tactat la 1.2 Ghz, in timp ce memoria sa RAM atinge 1 GB. Sistemul dual de camere foto este format dintr-o camera principala de 8 megapixeli si o alta frontala de 5 megapixeli cu autofocus si functie de fotografiere in rafala. Telefonul poate inregistra video la o calitate 1080p cu ambele tipuri de camera. Desire 620 ruleaza pe Android 4.4 Kitkat cu HTC Sense 6 si are slot de card pentru memoria flash care permite extinderea acesteia pana la 32 GB. Bateria telefonului este din Lithium-Polymer si are o capacitate de 2100 mAh.

…. vezi Huse pentru HTC

HTC Desire 620 pret si opinii despre produs

HTC Desire 620 este un smartphone care arata foarte bine pentru un model medium range. Sistemul dual de camere este destul de decent, ceea ce ridica oarecum calitatea produsului. Pentru cei 5 megapixeli cat are camera frontala, telefonul este capabil sa ofere utilizatorilor selfie-uri destul de bune. Un avantaj pentru HTC Desire 620 il constituie aportul adus de bateria de 2100 mAh care pare sa reziste destul de mult si de bine solicitarilor sistemului si utilizatorului. Chiar daca se misca bine pe Android 4.4 Kitkat, HTC Desire 620 poate primi update la Lollipop.

La capitolul contra, am depistat anumite momente de lag ale HTC Desire 620, dar nimic iesit din comun, cu toate ca softul prezinta destule intarzieri atunci cand preia comenzile. De asemenea se pare ca luminozitatea sa este oarecum slaba in anumite conditii, iar sunetul nu este unul pe masura renumelui HTC, …. vezi si alte modele HTC, cel putin in cazul acestui dispozitiv. HTC Desire 620 are momente cand uneori sacadeaza, in special atunci cand telefonul se conecteaza la Wi-Fi. Un alt argument impotriva sa este insistenta HTC de a include bloatware precum si procesorul Qualcomm Snapdragon 420 de 1.2 Ghz care nu mi se pare ca se ridica la nivelul pretentiilor HTC Corporation. Pentru cei interesati de acest capitol, mare atentie pentru ca telefonul nu are meniu in limba romana.

HTC Desire 620 pret, specificatii, review si impresii pro si contra

Summary
product image
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
no rating based on 0 votes
Brand Name
HTC
Product Name
HTC Desire 620