Reviews

HTC Desire 19s anuntat oficial. Pret, detalii, disponibilitate, specificatii tehnice si pareri

Home  »  Reviews

catmobile

acum 4 ani

Daca n-ati mai auzit de multa vreme nimic despre taiwanezii de la HTC, ei bine tocmai ce au lansat oficial pe piata un model de telefon din zona entry level. Este vorba despre HTC Desire 19s, smartphone cu trei camere pe spate si un procesor dedicat eficientei precum Helio P22 SoC. Noul terminal vine cu un ecran atractiv de 6.2-inch cu aspect modern 19:9, dar si cu alte specificatii interesante. Aflam mai multe detalii despre el, in cele ce urmeaza.

HTC Desire 19s specificatii tehnice si pareri dupa lansarea oficiala pe piata

HTC a lansat oficial un nou smartphone din gama Desire. Este vorba despre HTC Desire 19s, smartphone al carui pret oficial a fost anuntat in tara sa de origine si care se traduce printr-o suma apropiata de 850 de lei. Modelul va fi disponibil pe culori precum albastru (denumita free blue) si negru (yashi black). Vorbim despre un terminal din zona entry level in opinia noastra, chiar daca producatorul il anunta ca fiind un mid-range veritabil. Caracteristictile sale nu sunt rele, dar sunt totusi destul de departe de ceea ce inseamna segmentul mid-range de top dominat in prezent de terminale importante ale companiilor Samsung, Huawei sau Xiaomi.

Sa o luam insa pe rand. Asadar, noul HTC Desire 19s este echipat cu un display de 6.2-inch, a carui rezolutie este un fel de HD+ adica 1520 x 720 pixeli. Aspectul ecranului este intr-adevar unul modern (19:9), dar caracteristicile sale nu mi se par impresionante. De remarcat ca acest display vine fara un decupaj impresionant ci mai degraba cu unul discret, iar in partea de jos are o barbie destul de evidenta. Marginile sunt intr-adevar subtiri, dar nu neaparat insesizabile. HTC Desire 19s are un aspect frontal placut overall, iar materialele de constructie sunt ok.

Sub capota, noul model are procesorul MediaTek Helio P22, un chipset octa core care este dedicat mai degraba eficientei, decat performantei. El este sustinut si de acceleratorul grafic IMG Power VG GE 8320 GPU de 650 Mhz. Partea de optica este asigurata de o camera tripla pe spate si de un selfie shooter destul de interesant.

Asadar, device-ul primeste ajutorul a trei senzori de imagine pe modulul pricipal. Primul are o rezolutie de 13 megapixeli cu apertura f/1.85, al doilea are o rezolutie de 5 megapixeli cu apertura f/2.2, iar al treilea are o rezolutie de 5 megapixeli cu acelasi tip de apertura. La capitolul selfie camera, HTC Desire 19s este pregatit cu o camera de 16 megapixeli si o apertura buna f/2.0, care il asigura de filmari si instantanee nocturne de buna calitate. Senzorul de amprente al device-ului este montat pe partea din spate si suporta tehnologie de deblocare faciala.

Conform producatorului, HTC Desire 19s are o baterie de 3850 miliamperi si ruleaza din fabrica Android 9 Pie, peste care a fost aplicata interfata Sense UI. Modelul are 3GB dedicati memoriei RAM si o capacitate nativa de stocare a datelor de 32GB, extensibila pana la 256GB via microSD. Optiunile de conectivitate sunt destul de moderne. HTC Desire 19s suporta conectivitate de tip 4G VoLTE, are Wi-Fi 802.11 b/g/n/ac, tehnologie bluetooth 5.0, GPS + GLONASS, NFC, mufa audio pentru casti de 3.5 mm dar si port USB de tip C. Listarea oficiala sugereaza ca modelul HTC Desire 19s cantareste 170 de grame si are o inaltime de 156.2 milimetri. Grosimea sa ajunge la 8.47 milimetri, iar latimea device-ului la 74.8 milimetri.

Etichete:

HTC HTC Desire 19s
Summary
product image
Aggregate Rating
5 based on 1 votes
Brand Name
HTC
Product Name
HTC Desire 19s