Stiri

HTC Desire 12 specificatii tehnice

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 6 ani

Cei de la HTC pregatesc asa cum va scriam la inceputul lunii un telefon entry-level cu pret accesibil. Aflat in lucru la data redactarii acelui articol se pare ca „Breeze” asa cum il prezenta leaker-ul Evan Blass, va fi lansat sub denumirea HTC Desire 12 si va avea cateva caracteristici diferite. Astazi, a iesit la suprafata o confirmare aproape exacta a specificatiilor sale.

Specificatii HTC Desire 12 (Breeze) : entry level destinat celor care nu vor sa investeasca multi bani intr-un telefon

Printr-o cutie de retail, cei de la Android Authority scot in prim plan specificatiile noului HTC Desire 12, un telefon care se pare ca va avea un raport calitate – pret destul de avantajos pentru viitorii cumparatori interesati.

Device-ul va fi propulsat spre performanta de un procesor marca MediaTek pe 64 de biti, un quad-core pe care producatorul a decis sa-l cupleze cu 3GB dedicati memoriei RAM. Memoria nativa a terminalului va avea 32 GB, insa HTC permite utilizatorilor extinderea ei pana la 2TB, cu ajutorul unor carduri de memorie de tip microSD.

HTC Desire 12

In ceea ce priveste ecranul acestui telefon entry-level, aflam din informatiile prezentate de Android Authority ca ne vom putea baza pe o diagonala generoasa de 5.5 inch cu rezolutie 1440 x 720 pixeli si … evident, format 18:9.

In departamentul foto, HTC Desire 12 este pregatit cu o camera foto principala de 12 megapixeli care poate filma video la rezolutie Full HD, dar si cu o camera frontala de 5 megapixeli, dedicata seflie-urilor si sesiunilor de video – calling.

Pe cutia de retail nu exista din pacate detalii despre sistemul de operare asupra caruia s-au oprit cei de la HTC, dar se asteapta ca Desire 12 sa ruleze din fabrica, Android Oreo.

Terminalul va fi alimentat de o baterie de 2.730 miliamperi, in timp ce printre optiunile sale importante de conectivitate se numara capacitatea 4G LTE, tehnologiile de ultima generatie pentru bluetooth si Wi-fi in standardele a/b/g/n si GPS.

Detalii despre pretul de achizitie al HTC Desire 12 nu am gasit pentru moment din surse sigure. Tinand cont de specificatiile care au scapat pe internet, ne asteptam insa la un pret decent, pentru un entry-level bun, despre care vom scrie mai multe in perioada urmatoare.

Summary
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
5 based on 2 votes