Stiri

HP Elite X3 primeste prima actualizare de Windows 10

Home  »  Stiri

catmobile

acum 7 ani

Hp a inceput sa livreze un nou update cu Windows 10 pentru HP Elite X3. Chiar daca oficial nu este disponibila, se pare ca aceasta actualizare vine cu mici imbunatatiri ale sistemului de operare si cateva erori rezolvate. Noua versiune de firmware pentru Elite X3 este 0002.0000.0018.0105.

Despre HP Elite X3:

Pe segmentul de piata al sistemelor de operare mobile, Windows nu este printre marii jucatori, dar are partea lui care este stabila. Totusi se observa o scadere in numarul de utilizatori ce opteaza pentru Windows Mobile (citeste si Hp si Microsoft lucreaza la un nou telefon cu windows 10), iar de aceea compania Microsoft a incheiat un parteneriat cu HP, pentru a construi un nou device. Este vorba despre HP Elite X3, care la ora actuala este cel mai evoluat smartphone cu versiunea mobila de Windows 10, el situandu-se in categoria premium„. Citeste toata recenzia

Cand apare actualizarea Windows 10 pentru Elite X3?

Avand in vedere ca aceasta actualizare abia a inceput sa se difuzeze, poate sa dureze ceva timp pana cand va ajunge si in dispozitivul dvs. Pana atunci, daca nu aveti rabdare, puteti sa verificati manual acest update pentru Windows 10, din „Setarile” aflate in meniul telefonului.

…. citeste si:

Hp smartphone »» HP Elite x3 »» Windows Mobile smartphone » Display 5.96″ Capacitive touchscreen, 16 MP camera, Wi-Fi, GPS, Bluetooth.

Summary
HP Elite X3 primeste prima actualizare de Windows 10
Article Name
HP Elite X3 primeste prima actualizare de Windows 10
Description
Hp a inceput sa livreze un nou update cu Windows 10 pentru HP Elite X3.
Author
Publisher Name
catmobile.ro
Publisher Logo