Stiri

HP a achiziționat HyperX pentru o sumă impresionantă!

Home  »  Stiri

catmobile

acum 3 ani

Continuă achizițiile importante din partea companiilor care reprezintă o adevărată forță pe piață. HP a achiziționat recent compania HyperX, un nume foarte cunoscut pentru produsele sale periferice de înaltă calitate. Acordul a fost posibil pentru impresionanta sumă de 425 de milioane de dolari, anunță presa internațională! Avem mai multe detalii, în cele ce urmează.

HP a achiziționat în cele din urmă HyperX. Primele reacții din partea companiei

Deținut anterior de producătorul de produse periferice pentru computer Kingston, HyperX a fost achiziționat de HP, anunță presa din străinătate. Cele două părți au bătut palma pentru o sumă impresionantă: 425 de milioane de dolari.

Potrivit informațiilor, HyperX își va muta întreaga divizie de periferice pentru jocuri la HP, după încheierea tranzacției.

În ultimul timp, HP a făcut destul de multe investiții în industria hardware-ului pentru jocuri și pc-uri. O industrie despre care specialiștii estimează că va ajunge la o cotă de piață ce va depăși 70 de miliarde de dolari. Compania s-a impus deja în segmentul laptopurilor de gaming prin seriile OMEN și Pavilion Gaming, linii de laptop care se vând excelent la nivel înalt.

Odată cu achiziționarea HyperX, HP va câștiga se pare o poziție și mai importantă în segmentul perifericelor de jocuri, care includ căști, tastaturi, mouse pad-uri, microfoane USB precum și alte accesorii, inclusiv pentur console. După finalizarea achiziției, Kingston va păstra unitățile DRAM și SSD Business.

Comentând pe baza acestei achiziții, președintele și CEO-ul HP Inc, Enrique Lores a explicat: ”HyperX este lider în domeniul perifericelor a căror tehnologie este de încredere pentru jucătorii din întreaga lume și suntem încântați să le urăm bun venit echipei lor remarcabile în familia HP. Continuăm să avansăm în zona sistemelor personale prin modernizarea experiențelor de calcul și extinderea acestui sector. Vedem oportunități semnificative pe piața perifericelor mari, o piață care se află în continuă creștere, iar adăugarea HyperX la portofoliul nostru va conduce surse de inovație și creștere pentru afacerea noastră” a declarat oficialul HP.

Pentru că tot vorbeam de laptopuri de la HP, avem o propunere pentru tine. Am testat acest laptop HP 250 G7 cu procesor Intel Core i5-8265U. Noi credem că este o achiziție reușită raportat la cât costă el. Laptop HP 250 G7 cu procesor Intel Core i5-8265U la bord este de fapt un laptop de buget. Arata foarte bine in general la exterior, dar cele mai bune parti ale sale sunt ascunse in interior. Găsești pe blogul nostru un review pentru Laptop HP 250 G7

Etichete:

HP HyperX