Stiri

Honor V9 Play debut oficial in China

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Subdivizia Honor a lansat oficial in China noul Honor V9 Play, un terminal accesibil ca pret, dar care nu este echipat cu procesor proprietar Kirin ci cu un surprinzator chipset de la MediaTek.

Honor V9 Play specificatii oficiale si primele impresii

Cel mai nou telefon de buget al Huawei vine prin intermediul Honor, sub divizia celui mai puternic producator chinez. Honor V9 Play a fost lansat oficial in China si ne ofera o mica surpriza: handset-ul nu este echipat cu procesor Kirin ci cu un procesor de la MediaTek.

Honor V9 Play

Incepand cu data de 12 septembrie, terminalul va fi disponibil pe piata chineza. Honor V9 Play va putea fi achizitionat pe culori precum auriu, roz-auriu, rosu, albastru si negru. Pretul sau de achizitie este de 150 de dolari, adica undeva sub 600 de lei.

Configuratia sa este una tipica de buget. Honor V9 Play vine cu ecran de 5.2 inch cu rezolutie HD (1920 x 720 px) imbracat in sticla curbata 2.5D. Sub ecran, Honor a asezat un procesor octa-core de la MediaTek, desi mai toate speculatiile indicau faptul ca vom avea un V9 Play cu procesor proprietar. Asadar, noul handset Huawei este echipat cu un procesor MediaTek MT6750 cuplat cu acceleratorul grafic Mali T860 GPU.

Interesant este ca producatorul a ales doua configuratii diferite pentru acest telefon in functie de versiunea dorita de utilizator. Astfel, Honor V9 Play va avea atat memorie RAM de 3GB cat si memorie RAM de 4GB. Stocarea interna se opreste la 32 GB, dar aceasta memorie nativa poate fi extinsa pana la 128 GB prin intermediul slotului pentru carduri microSD.

Honor V9 Play (2)

Specificatiile tehnice ale camerelor foto sunt decente. Selfie-cam-ul are 8 megapixeli si o apertura f/2.2, in timp ce camera foto principala are o rezolutie de 13 megapixeli si o apertura f/2.0. Honor V9 Play cantareste doar 145 de grame si este capabil de conectivitate 4G VoLTE. Nu lipsesc functii si tehnologii importante precum GPS, GLONASS, Wi-Fi, Bluetooth si port micro USB. Acumulatorul telefonului are o capacitate destul de mare: 3000 miliamperi. Sistemul de operare este EMUI 5.1, o customizare precisa si echilibrata a Android Nougat 7.0.

Per total, pentru suma anuntata de producator, telefonul are cateva argumente destul de solide. Pare unul dintre telefoanele de buget atractive ale acestei toamne si suntem convinsi ca se va bucura de un succes important cel putin pe piata din Asia. De precizat ca versiunea cu 4GB memorie RAM costa ceva mai mult: 185 de dolari.

Summary
product image
Aggregate Rating
no rating based on 0 votes
Brand Name
Huawei / Honor
Product Name
Honor V9 Play
Price
$ 150