Reviews

HONOR Play 3e pret, specificatii, pareri. Un nou telefon de buget disponibil pe piata

Home  »  Reviews

catmobile

acum 5 ani

Compania Honor, subsidiara a celor de la Huawei a lansat pe piata modelul HONOR Play 3e. Este vorba despre un terminal de buget, lansat pe piata din China, cu specificatii interesante si un pret mic de achizitie.

Device-ul nu are senzor de amprente, dar vine in schimb cu tehnologie de deblocare faciala. Spatele sau este din plastic, iar acumulatorul are o capacitate normala. Mai multe detalii despre HONOR Play 3e in cele ce urmeaza. Pentru inceput, sa aflam ce specificatii tehnice ascunde la interior acest model

HONOR Play 3e specificatii tehnice conform producatorului

5.71-inch (1520×720pixels) HD+ All-View display
2GHz Octa-Core MediaTek Helio P22 (MT6762) 12nm processor with 650MHz IMG PowerVR GE8320 GPU
2GB with 32GB storage / 3GB RAM with 64GB storage, expandable memory up to 512GB with microSD
Android 9.0 (Pie) with EMUI 9.1
Dual SIM
13MP rear camera with f / 1.8 aperture
5MP front camera with f/2.2 aperture
Dimensions: 147.13×70.78×8.45mm; Weight: 146g
Dual 4G VoLTE, Wi-Fi 802.11 b/g/n, Bluetooth 5.0 LE, GPS, microUSB
3020mAh (typical) / 2920mAh (minimum) battery

Pareri despre HONOR Play 3e

Sectorul de buget este unul pe care Honor se descurca minunat. De fapt, aceasta a fost de la inceput si ideea celor de la Huawei care au decis sa fondeze aceasta subsidiara pentru sectorul de buget. Intre timp, Honor nu mai produce doar terminale de buget, ci chiar si niste telefoane super dotate, cu aspect foarte modern si preturi mult mai mari.

Revenind insa la segmentul de buget, ei bine in acest segment se incadreaza si noul model HONOR Play 3e.

Device-ul este echipat cu un ecran de tio All View, destul de modest, dar cu rezolutie destul de buna. HONOR Play 3e are 1520 x 720 pixeli, ceea ce suna destul de ok pentru diagonala sa de 5.71-inch. In partea de jos a ecranului se poate observa inscriptia „HONOR”, in timp ce in partea de sus, device-ul este echipat cu un decupaj modern.

Sub capota sa, HONOR Play 3e ascunde procesorul MediaTek Helio P22, un octa-core de 2 Ghz, fabricat pe un proce\s tehnologic de 12 nanometri si cuplat cu acceleratorul grafic IMG Power VR GE8320 GPU. Procesorul este acelasi tip de cip pe care il folosesc si cei de la Vivo pe terminalele Vivo Y83 sau Vivo Y93s.

2GB sau 3GB RAM are acest device la bord, in functie de versiunea aleasa de utilizator. La aceasta cantitate de memorie RAM se adauga 32 GB sau 64 GB dedicati stocarii de date. HONOR Play 3e ruleaza din fabrica Android 9.0 (Pie) cu interfata EMUI 9.1 deasupra, iar la nivel de conectivitate mizeaza pe suport 4G VoLTE, Wi-Fi 802.11 b/g/n, bluetooth 5.0 LE, GPS si port microUSB.

Este pacat ca HONOR Play 3e nu are port USB de tip C, in ciuda faptului ca vorbim doar despre un telefon de buget. Pe de alta parte, terminalul are o baterie de doar 3.020 de miliamperi, care inseamna o capacitate destul de mica chiar si pentru piata entry level, dar una suficient de buna pentru ceea ce se asteapta de la acest device. In plus, procesorul de la MediaTek este bine optimizat pentru consum.

In departamentul foto, HONOR Play 3e are 13 megapixeli pe partea din spate cu apertura foarte buna (f/1.8) si alti 5 megapixeli pe partea din fata (pentru selfie-uri si sesiuni de video calling) cu apertura f/2.2. Terminalul cantareste 146 grame si are o grosime de 8.45 milimetri.

Pret si disponibilitate HONOR Play 3e

Conform presei din China, noul device va putea fi achizitionat pe culori precum auriu, negru si albastru. Cea mai accesibila versiune a modelului Honor Play 3e este cea de 2 GB RAM si costa 98 de dolari! Aceasta versiune are 32 GB dedicati stocarii de date. O versiune mai scumpa (daca o putem numi asa) este cea de 3GB RAM, pentru care cei interesati vor trebui sa plateasca 126 dolari. Aceasta a doua versiune primeste 64GB pentru stocarea de date. Comentati în sectiunea de mai jos daca aveti mai multe întrebari despre telefoanele Honor si ramâneti la curent cu toate informatiile din lumea smartphone-urilor prin CatMobile.

Etichete:

Honor Honor Play 3e
Summary
product image
Aggregate Rating
no rating based on 0 votes
Brand Name
Honor
Product Name
Honor Play 3e