Stiri

Honor Note 10 cu ecran AMOLED de 6.9-inch ar putea fi lansat in curand

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 6 ani

In august 2016, Honor lansa oficial modelul Honor 8 Note, smartphone cu ecran AMOLED. Device-ul se adresa zonei China si avea un display gigantic de 6.6-inch in diagonala cu rezolutie Quad HD (2560 x 1440 pixeli) plus un procesor Kirin 955.

Desi compania a lansat in septembrie 2017 smartphone-ul Honor 9, pentru modelul Honor 8 Note, subdivizia Huawei nu a oferit continuitate.

In mod ciudat sau nu, Honor pregateste se pare in acest an un device care ar putea continua gama Honor 8 Note.

Noul telefon ar urma sa aiba un ecran, chiar si mai mare, dar cu un format nou si modern. Se vehiculeaza numele de Honor Note 10, care confrom MobiPhone are fi primit momentan un nume de cod care ne duce cu gandul spre Franta secolului trecut si muzica clasica de la poalele Pirineilor: Honor Ravel.

Honor Note 10 va avea ecran de 6.9-inch

Este cert ca si noul device, in cazul in care va fi pana la urma lansat, va beneficia de un super display, foarte generos. Pare sa fie vorba tot despre un ecran AMOLED cu o diagonala, chiar mai impozanta decat modelul din 2016: nu mai putin de 6.9-inch!

E drept, Honor Note 10 ar urma sa beneficieze de un display in format modern, cu aspect 18:9 sau 19:9, ceea ce nu l-ar face neaparat mai mare ca dimensiuni comparativ cu Honor Note 8.

Honor Note 10

Tinand cont de specificatiile telefoanelor Honor din ultima vreme si ale telefoanelor de pe piata din China in general, ne asteptam ca modelul Honor Note 10 sa beneficieze de camera foto duala, cel putin pe spatele sau.

Este foarte interesat de urmarit daca Huawei si Honor vor miza pe un procesor intern de tip mid-range (sa zicem Kirin 710, asa cum vehiculeaza presa chineza) sau pe un procesor Snapdragon (asa cum anticipeaza o alta parte din presa asiatica).

Nu ar fi primul telefon cu ecran foarte mare de pe piata in acest an, pentru ca asa cum v-am anuntat, Xiaomi pregateste modelul Xiaomi Mi Max 3, drept succesor al Mi Max 2 de anul trecut. Si acest device de la Xiaomi va avea un ecran de 6.9-inch, adica atat cat se estimeaza ca va avea si diagonala Honor Note 10.

Gasesti aici un Top 5 telefoane Honor in 2018 🔔

Momentan, nu exista informatii confirmate despre Honor Note 10 ci doar simple zvonuri. La lista de mai sus am putea adauga si ceea ce scriu cei de la Phone Radar care sustin ca Honor Note 10 va avea o baterie de 4500-5000 de miliamperi si mai multe versiuni de memorie, printre care in mod „sigur” una de 4GB RAM.

Aceeasi memorie RAM o avea si Honor Note 8 in 2016, dar vechiul dispozitiv nu beneficia si de camera foto duala.

Ramane de vazut daca Honor duce pana la capat acest proiect. In cazul in care o face, noi va vom relata tot ceea ce trebuie sa stiti despre Honor Note 10.

Summary
product image
Aggregate Rating
4 based on 1 votes
Brand Name
Honor
Product Name
Honor Note 10