Stiri

Honor 9 Lite specificatii oficiale conform site-ului TENAA

Home  »  Stiri

Jean Codreanu

acum 1 an

In scurt timp, vom avea un nou device cu ecran inalt si margini subtiri de la Huawei. De aceasta data, prin subdivizia sa Honor, cel mai puternic producator de smartphone-uri din China va lansa modelul Honor 9 Lite, care si-a facut deja aparitia in baza de date a site-ului TENAA.

Honor 9 Lite listat in TENAA: ce specificatii aduce si cand va fi lansat oficial

Noul Honor 9 Lite a primit asadar aprobarea din partea comisiei de aprobare a dispozitivelor electronice si este pregatit pentru prezentarea sa oficiala.

Totodata, putem privi si primele imagini semi oficiale cu acest device, imagini care ne duc parca putin cu gandul spre iPhone 8 de la Apple. In materie de specificatii, distanta este destul de evidenta.

Honor 9 Lite

Honor 9 Lite

Honor 9 Lite va avea totusi un procesor octa-core Kirin 659 la bord, o platforma interna puternica pentru segmentul mid-range, care va multumi indiscutabil fanii producatorului.

Honor a luat decizia de a cupla aceasta platforma cu versiuni diferite de memorie, astfel ca cei care vor fi interesati de achizitionarea acestui telefon vor avea de unde alege. Honor 9 Lite va avea 3 GB memorie RAM si 32 GB pentru stocarea de date pe una dintre versiuni, sau 4 GB memorie RAM si 64 GB pentru stocarea de date pe alta versiune.

Ecranul este un Full Screen Display cu diagonala de 5.65” si format 18:9, in timp ce rezolutia pe care o suporta acesta este Full HD + adica 2160 x 1080 pixeli.

In ceea ce priveste compartimentul foto, Honor 9 Lite ne propune un “cuplaj” interesant pe partea din spate a sa. Avem doi senzori de 13, respectiv 2 megapixeli, dar camera va fi capabila de realizarea efectului “bokeh” atunci cand utilizatorul valorifica modul portret.

Se pare ca device-ul va fi lansat in data de 21 decembrie, adica peste cateva zile. Un review Honor 9, device-ul standard al gamei, gasiti si pe site-ul nostru. Vom reveni si noi cu informatii noi despre Honor 9 Lite in perioada urmatoare.

Summary
 Honor 9 Lite specificatii oficiale conform site-ului TENAA
Article Name
Honor 9 Lite specificatii oficiale conform site-ului TENAA
Description
Honor 9 Lite a fost listat in baza de date a site-ului TENAA. Vezi ce specificatii tehnice are si cum arata noul smartphone mid-range
Author
Publisher Name
Catmobile