Stiri

Honor 9 Lite specificatii oficiale conform site-ului TENAA

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 6 ani

In scurt timp, vom avea un nou device cu ecran inalt si margini subtiri de la Huawei. De aceasta data, prin subdivizia sa Honor, cel mai puternic producator de smartphone-uri din China va lansa modelul Honor 9 Lite, care si-a facut deja aparitia in baza de date a site-ului TENAA.

Honor 9 Lite listat in TENAA: ce specificatii aduce si cand va fi lansat oficial

Noul Honor 9 Lite a primit asadar aprobarea din partea comisiei de aprobare a dispozitivelor electronice si este pregatit pentru prezentarea sa oficiala.

Totodata, putem privi si primele imagini semi oficiale cu acest device, imagini care ne duc parca putin cu gandul spre iPhone 8 de la Apple. In materie de specificatii, distanta este destul de evidenta.

Honor 9 Lite

Honor 9 Lite

Honor 9 Lite va avea totusi un procesor octa-core Kirin 659 la bord, o platforma interna puternica pentru segmentul mid-range, care va multumi indiscutabil fanii producatorului.

Honor a luat decizia de a cupla aceasta platforma cu versiuni diferite de memorie, astfel ca cei care vor fi interesati de achizitionarea acestui telefon vor avea de unde alege. Honor 9 Lite va avea 3 GB memorie RAM si 32 GB pentru stocarea de date pe una dintre versiuni, sau 4 GB memorie RAM si 64 GB pentru stocarea de date pe alta versiune.

Ecranul este un Full Screen Display cu diagonala de 5.65” si format 18:9, in timp ce rezolutia pe care o suporta acesta este Full HD + adica 2160 x 1080 pixeli.

In ceea ce priveste compartimentul foto, Honor 9 Lite ne propune un “cuplaj” interesant pe partea din spate a sa. Avem doi senzori de 13, respectiv 2 megapixeli, dar camera va fi capabila de realizarea efectului “bokeh” atunci cand utilizatorul valorifica modul portret.

Se pare ca device-ul va fi lansat in data de 21 decembrie, adica peste cateva zile. Un review Honor 9, device-ul standard al gamei, gasiti si pe site-ul nostru. Vom reveni si noi cu informatii noi despre Honor 9 Lite in perioada urmatoare.

Summary
 Honor 9 Lite specificatii oficiale conform site-ului TENAA
Article Name
Honor 9 Lite specificatii oficiale conform site-ului TENAA
Description
Honor 9 Lite a fost listat in baza de date a site-ului TENAA. Vezi ce specificatii tehnice are si cum arata noul smartphone mid-range
Author
Publisher Name
Catmobile