Stiri

Honor 8C este aproape de lansarea oficiala: pret si specificatii tehnice

Home  »  Stiri

catmobile

acum 6 ani

Compania Honor, subdivizia celor de la Huawei, pregateste lansarea oficiala a smartphone-ului Honor 8C. Terminalul va fi echipat cu un procesor octa core de 1.8 Ghz sustinut puternic de acceleratorul grafic Adreno 509 si de memoria RAM de 4GB. Avem detalii in cele ce urmeaza.

Specificatii tehnice Honor 8C

Noul terminal al celor de la Honor are numarul de model BKK-TL00 si a primit deja certificarea TENAA. Aceasta este si modalitatea prin care am reusit sa obtinem specificatiile sale tehnice.

Honor 8C (1)

Teoretic, noul model Honor 8C ar trebui sa fie succesorul oficial al terminalului Honor 7C de anul trecut. Device-ul care primeste „tagline-ul” „Charging-up” ar putea avea ceea ce multor telefoane Honor bune de pe piata le lipseste: incarcare rapida.

Este clar din afisul celor de la Honor, ca modelul va avea ecran mare cu decupaj de tip iPhone X. Acest breton va gazdui inclusiv camera frontala a telefonului, precum si cativa senzori de imagine importanti. Conform datelor oficiale din baza de date a site-ului TENAA, terminalul are 7.98 de milimetri grosime si cantareste 167.2 grame. Inaltimea sa ajunge la 158.72 milimetri, iar latimea este potrivita: 75.94 milimetri.

Honor 8C specificatii

Honor 8C specificatii

Honor 8C ruleaza din fabrica Android 8.1 Oreo, sistem de operare customizat cu interfata EMUI 8.1. De asemenea, device-ul beneficiaza de suport pentru tehnologie 4G VoLTE si suporta cea mai noua versiune a tehnologiei bluetooth, 5.0.

Remarcabil este ecranul cu diagonala de 6.26-inch, care suporta o rezolutie HD Plus, adica 1520 x 720 pixeli.

Sub capota, avem un procesor octa core cu viteza de 1.8 Ghz. Este vorba despre chipsetul Snapdragon 636 de la Qualcomm, o platforma mid-range , cuplata cu 4GB RAM si cu o memorie nativa de 64 GB. Aceasta din urma poate fi extinsa pana la 256 GB via microSD. De precizat ca procesorul de la Qualcomm este cuplat cu acceleratorul grafic Adreno 509, care asigura un plus de eficienta si calitate pe partea grafica, inclusiv in sectorul gaming. La ce specificatii aduce, Honor 8C ar trebui sa ruleze aproape orice joc din Magazin Play, indiferent cat de solicitant este el.

La nivel optic, Honor 8C se bazeaza pe o camera principala duala si pe un selfie-camera interesant. Avem senzori de 13 si 2 megapixeli pe modulul principal de pe spate, in timp ce pentru amatorii de selfie-uri, Honor ofera pe modelul 8C o camera de 8 megapixeli. Evident, aceasta va fi destul de utila si pentru cei care apreciaza sesiunile intense de video calling. La aceste specificatii, Honor 8C nu va avea probleme in capturarea de imagini pe timpul zilei, dar ramane de vazut cum se va descurca terminalul in zonele cu intensitatea luminii mai slaba.

Invitatie la lansarea Honor 8C

Invitatie la lansarea Honor 8C

4.000 de miliamperi are bateria de pe Honor 8C, un telefon care nu are port USB tip C, incarcarea efectuandu-se prin portul microUSB. Pe Honor 8C nu lipseste mufa pentru casti de 3.5 milimetri dedicata pasionatilor de muzica si nici optiunea GPS, echipata cu GLONASS pentru o mai buna si mai exacta localizare atunci cand este folosita.

Pret Honor 8C

Primele informatii sunt contradictorii. Daca este totusi sa dam crezare presei din China device-ul va costa undeva la 180 de dolari, un pret destul de echilibrat pentru acest telefon.

Impresioneaza printr-un procesor octa-core bun, un sistem de operare bine optimizat si eficient, o baterie mare si un ecran destul de valoros. Ne-ar fi placut o rezolutie mai mare si poate ceva „fara breton”, dar aspectul Honor 8C nu este unul deranjant. Asteptam oficializarea device-ului si vom reveni si cu alte informatii despre el.

Summary
product image
Aggregate Rating
5 based on 1 votes
Brand Name
Honor
Product Name
Honor 8C
Price
$ (aprox) 180