Reviews

Honor 8C – specificatii tehnice, detalii oficiale, pret si pareri

Home  »  Reviews

catmobile

acum 6 ani

Brandul Honor a lansat oficial succesorul modelului Honor 7C de anul trecut. Lansarea s-a produs in China, iar noul Honor 8C devine cel mai nou smartphone de buget al subdiviziei Huawei. Terminalul arata foarte bine, are specificatii bune pentru pretul sau final de achizitie si va ajunge probabil si in Europa. Avem informatii de la lansarea oficiala, in cele ce urmeaza.

Specificatii tehnice pentru Honor 8C

Ecran: Noul Honor 8C este echipat cu un display atractiv, in format modern (19:9). Avem o rezolutie buna (HD Plus, adica 1520 x 720 pixeli) si o diagonala mare, de 6.26-inch. Observam din ce in ce mai des astfel de diagonale mari pe piata din China, astfel ca n-ar trebuie deja sa mai fie o surpriza ca si sectorul de buget a fost incarcat cu astfel de terminale de tip phablet. De remarcat ca Honor 8C are o diagonala mai mare decat precedesorul sau, Honor 7C. Aspectul promite: Honor 8C are decupaj de tip iPhone, margini laterale foarte subtiri si marginea de jos ceva mai groasa, dar suficient de subtire. Acolo descoperim si logo-ul Honor. Colturile ecranului sunt rotunjite, un detaliu care contribuie la aspectul estetic al device-ului. Raportul ecran corp mi se pare de asemenea unul atractiv.

Honor 8C

Honor 8C

Procesor: Honor a optat pentru un chipset octa-core, din zona mid-range. Procesorul Snapdragon 632 este cel care motorizeaza acest telefon. Este o platforma mobila construita pe un proces de 14 nanometri, cu viteza maxima de 1.8 Ghz. Procesorul este cuplat cu acceleratorul grafic Adreno 506 si cu o memorie RAM de 4GB. Fata de Honor 7C este un pas in fata, pentru ca precedentul model venea cu Snapdragon din seria 450. De asemenea, Honor 6C avea un procesor din clasa entry level, Snapdragon 530.

Stocare de date: Compania Honor pune la dispozitia utilizatorilor doua versiuni diferite de memorie pentru Honor 8C. Prima dintre ele are 32 GB, iar cea de-a doua are 64 GB. Din fericire, ambele primesc slot dedicat pentru carduri de memorie, care permit extinderea acestei capacitait pana la 256GB.

Honor 8C (2)

Sistem de operare: Honor 8C ruleaza din fabrica Android 8.1 Oreo, un sistem de operare de la Google, peste care compania care apartine de Huawei a „asezat” interfata EMUI 8.2

Dotari foto: Noul device este echipat cu o camera foto principala duala, formata din senzori de imagine de 13 si 2 megapixeli. Apertura de pe senzorul principal este foarte buna (f/1.8) semn ca device-ul va putea surprinde cadre de o buna calitate chiar si in conditii de iluminat mai scazut. Camera principala este echipata si cu LED Flash. Pe partea sa frontala, noul smartphone are o camera selfie de 8 megapixeli cu apertura f/2.0 si LED Flash.

Honor 8C (1)

Dimensiuni si optiuni: Modelul are senzor de amprente clasic pe partea din spate si are capacitate dual sim (permite accesul a doua cartele de tip nano sau a unei cartele nano sim si a unui card microSD pentru extinderea memoriei flash) si 4G VoLTE. Honor 8C cantareste 167.2 grame si are o grosime de numai 7.98 milimetri! Intre alte optiuni importante ale sale, descoperim conectivitate WiFi 802.11 b/g/n, tehnologie bluetooth 4.2, GPS cu GLONASS si o baterie de 4.000 de miliamepri.

Pret si disponibilitate Honor 8C

Noul termina al companiei Honor va fi disponibil pe culori precum Aurora Blue, Platinum Gold, Nebuna Purple si Midnight black. Pretul de plecare pentru acest telefon este excelent: 158 de dolari.

Summary
product image
Aggregate Rating
no rating based on 0 votes
Brand Name
Honor
Product Name
Honor 8C