Stiri

Honor 7X primeste update la Android Oreo

Home  »  Stiri

catmobile

acum 6 ani

Producatorul chinez de telefoane mobile, Huawei, a anuntat astazi oficial ca cel mai bun smartphone al sau de buget, Honor 7X, va primi update-ul mult asteptat la Android 8.0 Oreo. Conform contului oficial de Twitter al Honor, Honor 7X primeste update la Oreo incepand cu data de 30 aprilie, urmand a beneficia de optiuni importante, noi.

Honor 7X cu Android Oreo

La peste o luna de zile distanta de cand Honor a testat pentru prima data Android Oreo pe Honor 7X, subdivizia Huawei anunta acest update ca fiind disponibil pentru americani, inainte ca el sa ajunga si in alte zone ale lumii printre care Asia si Europa. Dincolo de avantajele pe care le aduce Oreo, Honor 7X va primi si noua interfata EMUI 8.0, adica cea mai noua versiune in house pentru terminalele Android.

Honor 7X

Honor 7X va primi astfel optiuni importante precum Autofill API sau picture-in-picture, dar si noua oportunitate de deblocare faciala. Exista un nou sistem de navigare al barei fixe (pana acum) din josul ecranului precum si o „fata noua” pentru meniul setari.

EMUI 8.0 include si abilitatea de a conecta doua device-uri prin bluetooth precum si posibilitatea de a sterge clipuri video si poze din aplicatia default „galerie”. Huawei a promovat interfata EMUI 8.0 pentru prima data pe flagship-ul sau Huawei Mate 10, care se folosea de chipset-ul Kirin 970. O versiune chiar si mai noua functioneaza in prezent pe terminalele Huawei P20 si Huawei P20 Pro, dispozitive echipate cu EMUI 8.1 si cu sistemul de operare Android 8.1 Oreo. Fara doar si poate, pentru Honor 7X este un pas inainte, tinand cont ca multe telefoane de buget nu au fost inca updatate cu cel mai nou sistem de operare Google. Cel putin pana acum.

👉 Citeste si: o comparatie intre Honor 7X si Xiaomi Mi A1

Presedintele Honor, George Zhao a explicat: „Cea mai noua optiune de EMUI 8.0 de pe modelul 7X demonstreaza inca o data implicarea noastra totala pe orice sector de activitate pe care il avem disponibil la nivel mondial. In calitatea noastra de lideri globali, vom continua sa combinam arta, tehnologia si afordabilitatea, in asa fel incat orice sa poata beneficia de o experienta top, indiferent de telefonul pe care il achizioneaza de la noi”.

Summary
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
5 based on 1 votes