Reviews

Honor 7S pret, specificatii tehnice, primele pareri

Home  »  Reviews

catmobile

acum 6 ani

Asa cum era de asteptat, Honor, sub-brandul Huawei, a anuntat oficial noul sau device de buget, Honor 7S. Anuntul companiei a fost facut in Pakistan. Noul telefon budget-centric va fi disponibil in trei optiuni de culoare: negru, albastru si auriu. Nu exista informatii momentan legate de aparitia sa pe alte piete, dar sunt sanse bune sa vedem Honor 7S in Europa.

Specificatii tehnice Honor 7S

Astfel, noul smartphone de buget produs de Honor debuteaza in Asia, unde va avea un pret de achizitie foarte decent (aproximativ 120 de euro).

Honor 7S se bazeaza pe un ecran cu rezolutie 1440 x 720 pixeli (adica HD+) si o diagonala de 5.45-inch. Telefonul nu este neaparat incadrat in sectorul phabletelor, dar diagonala sa este una destul de mare.

Display-ul se bucura de o buna densitate de pixeli (295 pixeli per inch) si de formatul modern 18:9, ceea ce il face destul de ingust.

Sub capota, Honor s-a oprit la un procesor MediaTek, cautand astfel un oarecare echilibru intre consum, economie de energie si performanta. Procesorul ales este un entry-level, MT6739, un chipset quad-core. Memoria telefonului nu este impresionanta, daca ne raportam la ceea ce gasim pe piata in anul de gratie 2018.

Honor 7S (2)

Si totusi, Honor 7S prin cei 2 GB RAM disponibili plus 16 GB pentru stocarea de date, are toate sansele sa-si faca datorita, pana la nivelul vizat de producator. De mentionat ca memoria nativa a telefonului poate fi extinsa pana la 64 GB via microSD.

In ceea ce priveste interfata acestui model de telefon, putem spune ca ea este prietenoasa si intuitiva, iar sistemul de operare este Android 8.0 Oreo, peste care producatorul a aplicat interfata in-house, EMUI versiunea 8.0.

Din pacate, Honor 7S nu beneficiaza de senzor de amprente, insa Honor asigura o modalitate rapida de deblocare faciala, Face Unlock via Android.

Sectorul foto se bazeaza pe doua camere decente pentru segmentul entry-level. Pe spate, avem o camera principala de 13 megapixeli, iar pe fata Honor 7S mizeaza pe o camera de 5 megapixeli, utila pentru selfie-uri si video calling. Terminalul este sustinut de o baterie de 3.020 de miliamperi.

In ceea ce priveste conectivitatea, smartphone-ul suporta tehnologie bluetooth v4.2, GPS, dual SIM si port microUSB. Honor 7S cantareste 142 de grame si masoara 8.3 milimetri grosime. Latimea sa atinge 70 de milimetri.

Summary
product image
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
3 based on 2 votes
Brand Name
Honor
Product Name
Honor 7S