Stiri

Honor 7s ajunge si in Europa

Home  »  Stiri

catmobile

acum 6 ani

Sub-divizia Huawei, Honor, va aduce in Europa cel mai ieftin smartphone de buget al sau. Specificatiile acestuia au ajuns deja in presa online, iar site-ul winfuture.de anunta ca device-ul este pregatit sa treaca granitele Asiei. Despre Honor 7s avem detalii in cele ce urmeaza.

Honor 7s specificatii tehnice

Conform sursei citate, smartphone-ul de buget pregatit de Honor va fi echipat cu display modern, in tren, format 18:9. Se spune ca acest model de telefon ar fi unul dintre cele mai accesibile ca pret din istoria companiei, urmand a fi comercializat pentru aproximativ 120 de euro. Ce altceva ofera la acesti bani modelul Honor 7s?

Honor 7s

Ecranul sau in format 18:9 va avea o diagonala de 5.45-inch, fiind capabil de o rezolutie HD+ adica 1440 x 720 pixeli. Conform aceleiasi surse, densitatea pixelilor va fi de 295 pixeli per inch, ceea ce nu e deloc rau pentru un smartphone de buget.

Terminalul va fi motorizat de un procesor quad-core de la Mediatek (model MT6739), procesor pe care producatorul il va cupla cu 2 GB memorie RAM si cu 16 GB pentru stocarea datelor. Se pare ca Honor 7s va oferi utilizatorului si posibilitatea de extindere a memoriei flash pana la 64 GB via microSD.

➡ oferta de huse Huawei

Sectorul foto va fi controlat de camera principala de 13 megapixeli, in timp ce frontal, Honor anunta o camera de 5 megapixeli dedicata pasionatilor de selfie-uri si video calling. Ambele tipuri de camera vor beneficia de LED Flash. Terminalul va avea parte de o autonomie buna, datorita acumulatorului de 3.020 de miliamperi. Conform sursei citate mai sus, Honor 7s va rula din fabrica Android 8.0 Oreo, sistem de operare de la Google customizat cu interfata EMUI 8.0.

Honor 7s (2)

Se pare ca Honor 7s nu va avea senzor de amprente, insa propune in schimb o modalitate de deblocare faciala destul de rapida. Pe partea de conectivitate, dispozitivul vine cu tehnologie bluetooth v4.2, WiFi, GPS si port micro USB. Smartphone-ul de buget Honor 7s este dual SIM, cantareste 142 de grame si va fi disponibil pe culori precum negru, albastru si auriu. Vom reveni cu informatii despre acest device in timp real.

Summary
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
5 based on 2 votes