Reviews, Stiri

Honor 7C lansat oficial: primele pareri, imagini, pret si specificatii tehnice

Home  »  Reviews  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 6 ani

Huawei Honor 7C, cunoscut si sub numele de Huawei Enjoy 8, a primit unda verde din partea companiei din China. Este vorba despre un smartphone de buget, cu pret foarte atractiv si cu cateva specificatii tehnice demne de luat in seama. Totodata, acest nou model va inlocui teoretic modelul Huawei Honor 6C lansat anul trecut de producator. Terminalul ruleaza cel mai nou sistem de operare de la Google, are un aspect foarte placut si beneficiaza de tehnologie de recunoastere faciala. Toate detaliile, le gasiti mai jos.

Honor 7C specificatii tehnice, pareri, pret si disponibilitate

Brandul Honor, care apartine de Huawei, abia ce a anuntat noul smartphone de buget, Honor 7C. Terminalul va fi disponibil pe culori precum negru, rosu, auriu si albastru si va costa 115 de euro in versiunea mai blanda, respectiv 170 de euro in versiunea mai puternica.

Procesor Snapdragon entry level de calitate

Honor 7C se va baza pe un chipset produs de Qualcomm, pentru gama de buget. Este vorba despre platforma octa-core, Snapdragon 450, procesor construit pe un proces de 14 nanometri si tactat la frecventa maxima de 1.8 Ghz. Acest chipset este cuplat de catre producatorul cu acceleratorul grafic Adreno 506 GPU.Va reamintim ca modelul Honor 6C avea la bord un procesor quad-core, Snapdragon 430, semn ca progresul pare destul de evident la acest capitol.

Honor 7C (1)

Conform primelor informatii, device-ul va avea doua versiuni de memorie: una dintre ele va fi de 3 GB RAM si 32 GB capacitate nativa de stocare a datelor, iar cealalalta va fi de 4 GB RAM si 64 GB capacitate nativa de stocare a datelor. Ambele versiuni vor avea sloturi dedicate pentru carduri de memorie microSD, prin care utilizatorul va putea extinde capacitatea de stocare a datelor pana la 256 GB.

Honor 7C este dual sim si ruleaza Android Oreo

Unul dintre detaliile care atrag foarte tare la Honor 7C este faptul ca device-ul ruleaza, proaspat scos din fabrica, cel mai nou sistem de operare al Google, Android Oreo. Despre Android 8.0 Oreo si avantajele si secretele sale puteti gasi detalii in link-ul anterior. Acest sistem de operare este customizat cu interfata in-house, EMUI 8.0. De asemenea, merita remarcat faptul ca Honor 7C este dual SIM, permitand accesul a doua cartele de tip nano sau a unei cartele nano sim si a unui card microSD pentru extinderea memoriei flash. Constructia telefonului pare una solida, dar nu strica sa aruncati o privire peste oferta noastra de accesorii, in special la sectiunea huse Huawei.

Diagonala mare, greutate mica

Noul Honor 7C se bazeaza pe un ecran Full View capacitive touchscreen, cu tehnologie 18:9 la bord. Avem asadar un ecran spectaculos, imbracat in sticla curbata 2.5 D, capabil de rezolutie 1440 x 720 pixeli si cu o diagonala de 5.99-inch. Honor 7C se incadreaza astfel la sectorul dedicat phabletelor de buget. In ciuda acestor dimensiuni, terminalul are foar 7.8 milimetri grosime si cantareste numai 164 de grame, un detaliu care se poate explica si prin faptul ca Honor nu a inclus o baterie mai mare de 4000 de miliamperi asa cum se vehicula la un moment dat. Densitatea pixelilor pe ecranul Full View este de 269 pixeli per inch.

Dotari foto bune: Honor 7C are camera duala pe spate

Honor 7C are o camera frontala buna, capabila sa ofere momente de neuitat in momentele cele mai importante. Selfie-urile si sesiunile de video-calling vor fi acoperite de camera foto de 8 megapixeli, plasata pe partea din fata.

Honor 7C

Aceasta camera are o apertura F/2.0 si beneficiaza de flash LED. Camera principala a device-ului este duala si are in componenta sa doi senzori de imagine de 13, respectiv 2 megapixeli. Camera se bucura de o apertura buna (f/2.2) si de prezenta unui foarte util LED Flash.

Baterie decenta si recunoastere faciala

Noul terminal al sub-diviziei Huawei are si senzor de amprente dar si senzor de recunoastere faciala, detaliu remarcabil pentru un telefon de buget. Acumulatorul built-in are o capacitate de 3.000 de miliamperi pe majoritetea versiunilor, dar exista posibilitatea ca anumite versiuni sa aiba si baterii cu o capacitate ceva mai mica (2.900 miliamperi).

Summary
product image
Aggregate Rating
3 based on 1 votes
Brand Name
Huawei / Honor
Product Name
Honor 7C